mirolek Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Gratulacje 👏 .... piękny lot a model się prezentuje wspaniale. BRAWO 😃
CrazyTomas Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Irku, a gdzie latasz na co dzień? Bo ja też z Rumi, tylko chwilowo się przeniosłem, ale niedaleko bo na Górne Obłuże.
Iras 11 Opublikowano 16 Sierpnia Autor Opublikowano 16 Sierpnia 3 godziny temu, CrazyTomas napisał: Irku, a gdzie latasz na co dzień? Bo ja też z Rumi, tylko chwilowo się przeniosłem, ale niedaleko bo na Górne Obłuże. latamy na lotnisku modelarskim koło rzeki Redy na łąkach
CrazyTomas Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Redę spenetrowałem spiningiem od Orla do ujścia. Łąk tam od groma. Można coś dokładniej?
pepcio Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Gratulacje. Fajnie by wyglądał w asyście jedenastek🙂. Może będzie kiedy okazja do takiego lotu. Lądowanie nie w osi pasa ale i tak super. Dla mnie ten model to rewelacja. Mucha nie siada.
pacek Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Byłem widziałem . Trochę (a nawet kupę) emocji było, szkoda, że nie słychać na filmie genialnego dźwięku silników. 1
RobRoy Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Gratuluje i bardzo się cieszę że wszystko poszło ...praaawie gładko. Mam nadzieje że zobaczę go w powietrzu na pikniku w Raciborzu
Iras 11 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia 15 godzin temu, CrazyTomas napisał: Redę spenetrowałem spiningiem od Orla do ujścia. Łąk tam od groma. Można coś dokładniej?
CrazyTomas Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia No to się mówi nie łąki nad Redą tylko Moście Błota. Jakoś się tam spotykacie? Radbym podjechać.
Iras 11 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia 6 godzin temu, CrazyTomas napisał: No to się mówi nie łąki nad Redą tylko Moście Błota. Jakoś się tam spotykacie? Radbym podjechać. Ja praktycznie nie jeżdżę latać bo cały czas buduje i szkoda mi czasu dlatego jeżdżę po zlotach modelarskich , tam się wylatam do bólu
CrazyTomas Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia No to jak u mnie, następny co woli budować niż latać.
Iras 11 Opublikowano Wtorek o 17:53 Autor Opublikowano Wtorek o 17:53 W dniu 17.08.2026 o 16:50, CrazyTomas napisał: No to jak u mnie, następny co woli budować niż latać. jesteś na facebooku ???
CrazyTomas Opublikowano Wtorek o 18:21 Opublikowano Wtorek o 18:21 No coś ty rocznik 1966. Nie rób sobie jaj.
Rekomendowane odpowiedzi