sebarc Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ja już czekam na ponad 2 tyg wysłaną paczke z modelem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 ja już czekam na ponad 2 tyg wysłaną paczke z modelem ;/ Tak wyglądała historia mojej paczki: Date # Location Delivery Status 15-Feb-2008 Hong Kong Item posted. 15-Feb-2008 Hong Kong In transit. 16-Feb-2008 Hong Kong Processed for departure. 16-Feb-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 17-Feb-2008 16-Feb-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 17-Feb-2008 20-Feb-2008 Poland Arrived. 3-Mar-2008 Poland Delivered. 4 dni z HK do PL, 13 dni z Polski A do Polski B :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Czołem! Dla zainteresowanych tematem, do UH wróciły już silniki DL-50. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 troche zamieszania wprowadzili z tymi silnikami, o to odpowiedz z 27 maja na moje pytanie czy jeszcze beda: Hello,Rzegociński Łukasz Thanks for your email. We stop selling the DL50 engine as factory decided to stop producing it. Thank you for your kind attention. Best Regards, Cyrus Customer support HobbyKing.com wedlug nich mialo juz nie byc bo fabryka ich nie produkuje :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ciekawe kiedy w ofercie będzie DL-100 Takie małe pytanko, czy ktoś wie, kiedy wkroczy do akcji Hobbyking? bo te nazwy to juz chyba od pół roku widnieją na obrazkach, a hobbycity wciąż działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no i już nie ma dl50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 są ale na -1, jest notka ze maja byc przed koncem czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 przyszła do mnie kolejna paczka, wysłana 3 czerwca, dzisiaj dostarczona do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ile wazyła? ja zamówiłem 2 paczki ostatnio: 1st waga 1kg, 2nd 750g, 1st została wysłana 14 czerwca, 2nd 16czercazobaczymy kiedy przyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A jak teraz jest z wysyłką lipoli? Wysyłają z UH, czy objęły ich też restrykcje olimpijskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 wczoraj przyszła do mnie paczka z 2 pakietami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 w piątek dostałem 1 pakiet i dzisiaj 2 pakiety, więc chyba wysyłają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 nowy rekord! paczka [1kg] wysłana 14. czerwca 18. była w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 No to ja mam też coś na kształt rekordu (niechlubnego) Paczka z HK wysłana 16 czerwca (fizycznie opuściła HK tego dnia) dziś do mnie dotarła razem z .... listem poleconym wysłanym 13.06 z Sosnowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 hm - to może i ja się załapię. Moja opuściła HK 17 czerwca - to może jutro już będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 paczka kupiona wczoraj wysłana dzisiaj :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 MacFlyer, bierzesz jako przesyłkę EMS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 hm - to może i ja się załapię. Moja opuściła HK 17 czerwca - to może jutro już będzie No i załapałem się Paczka przyszła dzisiaj. Listonosz zostawił awizo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A moja wyszła wczoraj (czyli w piątek) z UH. Ciekawe na kiedy dojdzie. Jakie wybieracie przesyłki te droższe EMS czy te tańsze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 ja wybieram tańsze, ems bez przesady płacic za kilka częsci do modelu za przesyłke 40 dolcow ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.