sylkub Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października Czy Paweł miał dodatkowy przewód do Jeti Boxa? Bez tego przewodu box nie widzi timera bo nie ma zasilania. Z tego co wiem to Paweł kupił bez Jeti Boxa dodatkowego przewodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Przewód miał odemnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Dla mnie trochę dziwne. Moje najstarsze jedti box i timery "widzą" się i mogę je regulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października To pewnie wina Jeti Boxa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Dzisiaj dotarł do mnie regulator 40 Amper kupiony na allegro za 39 zł z przesyłką . Kupiłem bo był przeznaczony do śmigłowców i o dziwo działa z tajmerem Burgera . Szkoda , że nie było karty programujacej do niego . Regulator Red Birk 70 A też działa , Turnigy Plush 40 A tak samo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Filmik z pierwszego lotu .https://drive.google.com/file/d/1Rv3WnI6Ozqx11reDeziCKvxM_5aH7jV_/view?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi