sylkub Opublikowano 7 Października 2024 Opublikowano 7 Października 2024 Czy Paweł miał dodatkowy przewód do Jeti Boxa? Bez tego przewodu box nie widzi timera bo nie ma zasilania. Z tego co wiem to Paweł kupił bez Jeti Boxa dodatkowego przewodu.
sylkub Opublikowano 8 Października 2024 Opublikowano 8 Października 2024 Dla mnie trochę dziwne. Moje najstarsze jedti box i timery "widzą" się i mogę je regulować.
leszek-bart Opublikowano 9 Października 2024 Opublikowano 9 Października 2024 To pewnie wina Jeti Boxa .
leszek-bart Opublikowano 11 Października 2024 Opublikowano 11 Października 2024 Dzisiaj dotarł do mnie regulator 40 Amper kupiony na allegro za 39 zł z przesyłką . Kupiłem bo był przeznaczony do śmigłowców i o dziwo działa z tajmerem Burgera . Szkoda , że nie było karty programujacej do niego . Regulator Red Birk 70 A też działa , Turnigy Plush 40 A tak samo .
leszek-bart Opublikowano 20 Października 2024 Opublikowano 20 Października 2024 Filmik z pierwszego lotu .https://drive.google.com/file/d/1Rv3WnI6Ozqx11reDeziCKvxM_5aH7jV_/view?usp=sharing 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patryk Sokol Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Grudnia 2024 A tymczasem mój Flash ciągle lata: Ogólny mój wniosek jest taki, że latanie na uwięzi trudne nie jest Ale trudne jest żeby robić to dobrze. Tak czy inaczej - zabawa bardzo fajna, polecam jak najbardziej. 5
Ares Opublikowano Środa o 18:32 Opublikowano Środa o 18:32 W dniu 31.12.2024 o 12:50, Patryk Sokol napisał: Ogólny mój wniosek jest taki, że latanie na uwięzi trudne nie jest Ale trudne jest żeby robić to dobrze. Nie masz zawrotów głowy? Zastanawiam się bo mam chorobę lokomocyjną i ciekawe jakbym się czuł po takim locie i kręceniu się w kółko. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Patryk Sokol Opublikowano Środa o 18:47 Autor Opublikowano Środa o 18:47 12 minut temu, Ares napisał: Nie masz zawrotów głowy? Zastanawiam się bo mam chorobę lokomocyjną i ciekawe jakbym się czuł po takim locie i kręceniu się w kółko. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Nie mam, latanie na uwięzi to bardziej dreptanie w kółko jak kręcenie się.. Aczkolwiek - mogę nie być dobrym przykładem, mam dosyć pancerny błędnik. 1
pietrku Opublikowano Środa o 20:28 Opublikowano Środa o 20:28 2 godziny temu, Ares napisał: Nie masz zawrotów głowy? Zastanawiam się bo mam chorobę lokomocyjną i ciekawe jakbym się czuł po takim locie i kręceniu się w kółko. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Dobrym sposobem było patrzenie wprost na przedmiot, który względem Ciebie jest teoretycznie cały czas w podobnej pozycji. Kręci się razem z Tobą. W tym przypadku właśnie samolot który pilotujesz. Starasz się jak najmniej zahaczać wzrokiem o przesuwający się krajobraz dookoła. Na mnie działało, choć akurat z tym rodzajem latania nie mam nic wspólnego. Ale zasada jest podobna. Fakt, że też nie miałem kłopotów z błędnikiem. Sorki za wtrącenie, być może to będzie pomocne. 1
jarek996 Opublikowano Czwartek o 17:51 Opublikowano Czwartek o 17:51 23 godziny temu, Patryk Sokol napisał: to bardziej dreptanie w kółko jak kręcenie się. Znajdz jeszcze kogos (lub dwoch) i sobie "potanczycie" 😅 Bing Video Jak oni sie oblapuja! Ten siwy nawet jej na kawe nie zaprosil, tylko od razu za brzuszek chwytal 😂
Rekomendowane odpowiedzi