Skocz do zawartości

Model na uwięzi od RC Factory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Paweł  miał dodatkowy przewód do Jeti Boxa? Bez tego przewodu box nie widzi timera bo nie ma zasilania. Z tego co wiem to Paweł kupił bez Jeti Boxa dodatkowego przewodu. 

Opublikowano

1000000151.thumb.jpg.77f1a827abf94c9d4966410a8c5a4b3b.jpgDzisiaj dotarł do mnie regulator 40  Amper  kupiony na allegro za 39 zł z przesyłką . Kupiłem bo był przeznaczony do śmigłowców  i o dziwo działa z tajmerem Burgera . 

Szkoda , że nie było karty programujacej do niego . Regulator Red Birk 70 A też działa , Turnigy Plush 40 A tak samo . 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 31.12.2024 o 12:50, Patryk Sokol napisał:

Ogólny mój wniosek jest taki, że latanie na uwięzi trudne nie jest :) 

Ale trudne jest żeby robić to dobrze.

Nie masz zawrotów głowy? Zastanawiam się bo mam chorobę lokomocyjną i ciekawe jakbym się czuł po takim locie i kręceniu się w kółko.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Opublikowano
12 minut temu, Ares napisał:

Nie masz zawrotów głowy? Zastanawiam się bo mam chorobę lokomocyjną i ciekawe jakbym się czuł po takim locie i kręceniu się w kółko.

Nie mam, latanie na uwięzi to bardziej dreptanie w kółko jak kręcenie się..

Aczkolwiek - mogę nie być dobrym przykładem, mam dosyć pancerny błędnik.

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ares napisał:

Dobrym sposobem było patrzenie wprost na przedmiot, który względem Ciebie jest teoretycznie cały czas w podobnej pozycji. Kręci się razem z Tobą. W tym przypadku właśnie samolot który pilotujesz. Starasz się jak najmniej zahaczać wzrokiem o przesuwający się krajobraz dookoła. Na mnie działało, choć akurat z tym rodzajem latania nie mam nic wspólnego. Ale zasada jest podobna. Fakt, że też nie miałem kłopotów z błędnikiem. Sorki za wtrącenie, być może to będzie pomocne.

• Dzięki 1
Opublikowano
23 godziny temu, Patryk Sokol napisał:

to bardziej dreptanie w kółko jak kręcenie się.

Znajdz jeszcze kogos (lub dwoch) i sobie "potanczycie" 😅

Bing Video

Jak oni sie oblapuja! Ten siwy nawet jej na kawe nie zaprosil, tylko od razu za brzuszek chwytal 😂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.