Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 30 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Dawno się tu nic nie działo, a tak się fajnie złożyło, że doleciała do mnie zza wielkiej wody kolejna Jaskółka dzięki pomocy Marcina oczywiście. Nówka sztuka nie śmigana, w naszym pięknym kraju w takim stanie posiadają te silniczki już tylko kolekcjonerzy, a tam od czasu do czasu taki wypłynie...ciekawe zjawisko. Numer na instrukcji zgodny z tym co na karterze, oryginalny kluczyk, a do kompletu brakuje jedynie wkrętów do mocowania w modelu, oryginalnie też były w pudełku. Zobaczcie na powiększeniu jak dziwnie nabity został numer seryjny, chyba w poniedziałek go ktoś nabijał, hahaha. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia W dniu 30.07.2024 o 08:48, Paweł Prauss napisał: Dawno się tu nic nie działo, a tak się fajnie złożyło, że doleciała do mnie zza wielkiej wody kolejna Jaskółka dzięki pomocy Marcina oczywiście. Nówka sztuka nie śmigana, w naszym pięknym kraju w takim stanie posiadają te silniczki już tylko kolekcjonerzy, a tam od czasu do czasu taki wypłynie...ciekawe zjawisko. Numer na instrukcji zgodny z tym co na karterze, oryginalny kluczyk, a do kompletu brakuje jedynie wkrętów do mocowania w modelu, oryginalnie też były w pudełku. Zobaczcie na powiększeniu jak dziwnie nabity został numer seryjny, chyba w poniedziałek go ktoś nabijał, hahaha. Jedne wracają z emigracji, inne wyjeżdżają na nią. Właśnie dotarły do mnie silniki, które zostały w Polsce dawno temu, ale są już ze mną - na emigracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 3 godziny temu, MASK napisał: Jedne wracają z emigracji, inne wyjeżdżają na nią. Właśnie dotarły do mnie silniki, które zostały w Polsce dawno temu, ale są już ze mną - na emigracji Może kiedyś wrócą do kraju…razem z Tobą😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Kolejny Piorun do mnie dziś trafił 🤩 ale co do jego numeru to mam wątpliwość czy jest to 069 czy 690??? Czy ktoś pokusi się o aktualizację listy z numerami? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi