cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 no i mod Rafał wykasował poboczne wpisy i teraz nikt nie będzie wiedział czemu sie ukrywam i czemu nie mogę latać ani klikać :lol: Ach to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Po pierwsze, mod Rafał niczego nie usunął -wszystkie Wasze"przyjazne" posty lądują w specjalnym dla Was temacie w archiwum i są do przywrócenia w każdej chwili (mogą się przydać na przyszłość....) Po drugie, temat został posprzątany na wyraźne zgłoszenie autora tematu -co też zostało uczynione. Po trzecie, osoby zainteresowane wiedzą czemu masz latać w czapce niewidce i klikać po kryjomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jurek ma podejście filozoficzne do latania. Walczy ze sobą i swoimi modelami celem samodoskonalenia a wyniki na zawodach są efektem ubocznym zupełnie go nie interesującym. No może czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Fajnie to napisałeś Lubie rywalizację - jednakowoż tylko fair. Rywalizacja pozwala na sprawdzenie tego co wymyślam. Dlatego mam jeden sezon słaby bo robię testy tego co wymyśliłem, a kolejny lepszy. Bo latam na przetestowanym Ale jeszcze bardziej lubię poznawanie modeli i wpływ zmian ustawień (i wpływ moich palców, oczu i głowy) na ich zachowania. A jest niesamowity. I wciąż nie mogę tego uporządkować, bo wciąż coś nowego odkrywam. A czasami to nowo jest calkowicie inne niż myślałem że jest do tej pory. i dlatego tyle latam. Jak kiedyś to ogarnę to napiszę książkę Chyba że nie ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jurek ma podejście filozoficzne Szkoda że w tej jego filozofii nie ma miejsca na odpuść, przebacz, daruj, czy fakt że nobody is perfect Wszystkim żyło by się lepiej ... Jak kiedyś to ogarnę to napiszę książkę Od razu zamawiam drugi egzemplarz z podpisem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Szkoda że w tej jego filozofii nie ma miejsca na odpuść, przebacz, daruj, czy fakt że nobody is perfect Wszystkim żyło by się lepiej ... Od razu zamawiam drugi egzemplarz z podpisem . Oszust jest oszust, kłamca to kłamca, leser to leser. Piękne gadki tego nie zmieniają i nie zmienią. I to nic nie ma wspólnego z „nobody is perfect””. To tez filozofia. Życia. Nie zmienię jej bo komuś mam się podobać. Jak będzie ta książka to masz jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Oszust jest oszust, kłamca to kłamca, leser to leser. P.... Świetne ! .... jest .... .... to .... ... to ... Wystarczy wstawić odpowiednie słowa i mamy co się chce O KAŻDYM MODELARZU ! Będę to stosował ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Ja o życiu pisałem. A dziś bawiłem się tak: Czyli ... bałagan modelarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Ja też, ale minimum przyzwoitości nie pozwala mi publicznie w kropki wstawić własciwych słów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 To po co piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Jurek, pytanko z ciekawości Ile w teorii trzeba czasu by wypad na latanie z wyciągarką miał sens ? Bo zanim zrobisz pierwszy lot to trochę schodzi z rozkładaniem tego zaplecza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 wyjeżdżam z pracy po 16tej. na lotnisku jestem przed 17tą. Jak się szybko uwiniesz to za 30min jesteś gotów do lotu. I latam sobie do zmierzchu. W tym czasie robię kilkanaście do ponad 20tu kilku lotów - zależy co się lata. Ale np. wczoraj pierwszy lot zrobiłem o 19:30 Czyli reasumując - dla mnie jak mam szanse polatać co najmniej dwie godziny (po i przed rozłożeniem sprzętu) to taki wyjazd ma juz sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 U mnie nudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Nic sie nie dzieje, jak w polskim filmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Bo to sztuka dla sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ukrywasz się? Nie ma Cię na żadnym zdjęciu....???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Neexistuji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ciekawe czy rzutkowa ekipa jest juz na Węgrzech czy jeszcze jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Przynajmniej część już jest.....widziałem post na fb z ciasteczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi