Wojtass_nt Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam Kto obecnie moderuje to forum? Chodzi mi o tych co rzeczywiście to robią a nie o atrapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja próbuję... i to jest chyba dobre określenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Z tego co widzę to głównie Bartek działa aktywnie. I dobrze. Byle z umiarem i z głową. I z humorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A niby w grupie moderatorów jest 10 osób. No poza jednym, który zrezygnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Czyli moderatorzy dostali przywilej bycia modem ale jakieś fochy są i nikt nie moderuje bo coś tam coś tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W moim przypadku Admin ignoruje wszelkie prośby zdjęcia przywilejów .. i nie są to fochy. Rozwaliła mnie bezradność wobec próśb użytkowników o zmianę tego, poprawę tamtego. Niestety na poziomie moda nie mamy możliwości ani szans na wprowadzenie wszelkich zmian technicznych na forum i wychodzi, że jawnie użytkowników olewamy. Gdzieś powstało "wąskie gardło" i po miesiącach starań by to zmienić odpuściłem ... nie będę dłużej świecił oczami i udawał, że coś się "z tym" robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sądzę, że to dobry czas i moment bym i ja opuścił szeregi zielonych.Nie ładnie odchodzić bez pożegnania, więc napiszę coś od siebie, a wylewny nie jestem.Natłok spraw i obowiązków nie pozwala mi dłużej sparować tej funkcji. 3 rok studiów, licencjat "się pisze". Czasu nie ma praktycznie na nic. Jak niektórzy zauważyli, wyprzedaję się, bo pieniążki też potrzebne. Mam zasadę, rób coś dobrze albo nie rób wcale. Dlatego odchodzę. Jest mnóstwo ambitnych osób na moje miejsce, którym nie brakuje zapału do roboty. Którzy znajdą więcej czasu ode mnie. Mojemu następcy życzę powodzenia ! Dziękuję za ciepłe przyjęcie w gronie zielonych, za wspólny czas. Miło było Was poznać i z Wami współpracować. Do zobaczenia na lotniskach ! Kuba! Czyń honory ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Widzę, Kacper, że uruchomiłeś reakcję łańcuchową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Czasem zmiany wychodzą na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 .. Mi na pewno, juz to odczuwam i mogę odsapnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Niech mi będzie pierwszemu wolno pogratulować TeBe moderowania. Bo właśnie zobaczyłem go w grupie moderatorzy. Życzę spokoju i wytrwałości, bo to ciężki kawałek chleba Tomaszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 a ja dziękuję za współpracę Życzę powodzenia i bacznie będę kibicował .. pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gratulacje Tomasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dziękuje Pawłowi i Kacprowi za wiele godzin spędzonych nad utrzymaniem tego forum a poziomie. Kawał dobrej roboty, jeszcze raz dziękuje. Tomasz póki co zapoznaję się z możliwościami jakimi go obarczyłem, ale wierzę że będzie dawał radę w 100% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Powodzenia Tomek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Moderowanie i mordowanie jak to podobnie brzmi . Niektórzy tu faktycznie zapał mieli bardzo płonny Pawełku będzie mi ciebie brakowało byłeś moim ulubieńcem ))... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ahhhhh i mi Ciebie też, tych rozmów na GG ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Było minęło . Nowy rok nowe wyzwania ... Ten sezon może będzie troszkę luźniejszy mniej zawodów wyjazdowych treningów nie ma mistrzostw Świata ani Mistrzostw Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credens Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dziękuję Pawełku za bezpodstawne ostrzeżenie i nadgorliwą interpretację regulaminu. Sukcesów w życiu osobistym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oh jaki ja zły byłem bezpodstawne ostrzeżenia dawałem ... Dobrze, że odszedłem ... Ps: Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi