merlin71 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Piękny!!! Super robota! Jestem pod wrażeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Super! Fajnie wyszło!! No to teraz, Jak to mówił Siara " Jeszcze tylko cytrynka! oliwka! i gorzaaałaaa". Czyli oblot, dokumentacja i na zawody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dziękuję za miłe słowa, na zawody ten model za "cienki" a i osobiście nie za bardzo lubię rywalizację ale może następny kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja również dołączam się z gratulacjami za pieknie wykonany model i życzę udanych lotow i tyle startów, co lądowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dziękuję za miłe słowa, na zawody ten model za "cienki" a i osobiście nie za bardzo lubię rywalizację ale może następny kto wie Za cienki...? A ja myślę, źe w F4H zrobiłby furorę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jaki cienki? Dałbym wiele za to żeby mieć cierpliwość do wykonania tylu detali co w tym modelu. Super gratulacje i czekam na zdjęcia w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jeszcze raz dziękuję za pozytywny odbiór mojej pracy. Dostałem dziś zdjęcia od kolegi elementu na który długo czekałem wieczorem będę przymierzał i aż szkoda malować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ale po co ten pierścień u nasady kołpaka? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ale po co ten pierścień u nasady kołpaka? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Dla ozdoby i żeby było o czym pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ładny kołpaczek a podstawę kołpaka można wytoczyć bez tego pierścienia na równo z kołpakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Podstawa jest jako wzornik od kołpaka jak poniżej dopóki nie wytnę otworów pod łopaty śmigieł ta podstawa służy do trzymania całości zdjęcia były z pierwszych przymiarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 .... Mógłbyś spróbować jednak kupić porządnego pilota, bo trochę odstaje jakością od modelu . Zrobiłem casting i poważne rozmowy kwalifikacyjne na etat przyjąłem tego pilota za kasę którą oferuje tylko ten się zgodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Krzysiek to miałeś szczęście , ja mam już zatrudnionych dwóch takich pilotów , potrzebuje jeszcze jednego do Fokkera 1:4 skala i żaden nie chcę się zgodzić pracować , za żadne pieniądze , może ktoś posiada takiego pilota bezrobotnego to chętnie dam mu zatrudnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Fachowiec na stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To kiedy podniesiesz mu adrenalinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To kiedy podniesiesz mu adrenalinę? Najpierw musi odbyć kurs spadochronowy a w tym czasie docieranie silnika i możliwe na początku maja strach zajrzy mu w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kurs spadochronowy powiadasz... Mój nie pójdzie na kurs ale dostanie pistolet. Dzisiaj wypaliłem na ziemi cały zbiornik paliwa żeby sprawdzić jak to się wszystko razem trzyma i o dziwo nie odkręciła się ani jedna śrubka mimo, że niczym nie zabezpieczałem a waga wędkarska pokazała ponad 5kg ciągu. Na ziemi jest wszystko cacy ale w powietrzu nie będzie już tak różowo coś czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To dawaj w górę to fajny samolot i lata wdzięcznie, mam ostatnio mało czasu może uda mi się w przyszły weekend odpalić silnik to oblot jak czas i pogoda dopisze jeszcze w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 No dobra. Dam w górę przy pierwszej dobrej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi