toptome69 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Złudzenie Piotrze. Zerknij dokładnie co tam jest pod ogonem Sorry nie zauważyłem odpowiedzi Krzysztofa bo nie odświeżyłem strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No i teraz model już takim małym się nie wydaje. Krzychu szczerze powiem że model naprawdę wyszedł Ci rewelacyjnie. Cała przyjemność w oglądaniu tak pięknej i pracy i modelu. Ale się przyczepie żeby nie było tak słodko. Kurde coś Ty zrobił z tym malowaniem przy pilocie i po prawej stronie "3" co to za białe prostokąty? To jeszcze będzie malowane czy coś prześwituje. Wygląda to tak jakbyś oderwał z tych miejsc jakąś nalepkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To są wytarcia eksploatacyjne, nie jedyne w tym modelu i na pewno Krzysztof nie lada się namęczył z tym malowaniem aby tak wyglądały. Przypuszczam że szczegółowo odpowie wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Konrad sam nie wiem co Ci napisać starłem się zrobić ślady zużycia tak jak miał oryginalny egzemplarz ale nie wszystko się udaje tak żeby ładnie wyglądało w obiektywie. Trochę niedociągnięć jest. Wzorowałem się na tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 ja tam widzę, że odwalasz manianę jakąś. Ten na zdjęciach ma w ramach śladów eksploatacyjnych złamany ogon. NIedoróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Krzychu normalnie ze wstydu gdybym miał choć jednego włoska to bym se wyrwał. Jestem po prostu beznadziejny. No ale naprawdę nie myślałem, że aż tak daleko będziesz upodabniał do wyglądu oryginału. Tak to jest, jak nie wiesz to spytaj a nie gadaj bzdur - to oczywiście do mnie się odnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 nooo... widzę, że przyśpieszasz Kiedy w górę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jak ja Wam tego lotniska zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Cześć Krzysztof, jedenastka w dalszym ciągu hangaruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jezdem na wakacjach jak poleci dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Poleciał oblot zrobił mój syn, kolejne 3 loty ja trzeba zrobić kilka poprawek bo lata koślawo - wyważenie, skłon i wykłon silnika, korekcja wychyleń sterów ale lata i cieszy oko Starty i lądowania proste. Dodatkowo zdemontowałem imitacje tarcz hamulcowych bo i tak po paru lądowaniach by same odpadły miały za dużą średnicę. Teraz tylko po tych małych korektach zaczniemy się dogadywać z "pezetelką" Zdjęcia z oblotu Piotr K. - Dzięki będzie jeszcze filmik ale trwa obrabianie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Poleciał oblot zrobił mój syn, kolejne 3 loty ja trzeba zrobić kilka poprawek bo lata koślawo - wyważenie, skłon i wykłon silnika, korekcja wychyleń sterów ale lata i cieszy oko Starty i lądowania proste. Krzysztof, GRATULUJĘ. Najważniejsze, że udał się start i lądowanie. Wszystko inne poprawisz i model będzie Ciebie i nas długo cieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Brawo Krzysiek, kolejny piękny model polskiego samolotu na Polskim niebie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Dzięki, Tomek kibicuje "łosiowi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Nie czaruj , dawaj film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Gratuluję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.K. Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Ja również doł[aczam swoje uznanie ,dołączyłeść do naszego dywizionu gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 No to gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Gratuluję udanego oblotu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi