jethrotull Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie przejmuj się, wygląda dobrze, z dwóch metrów nie widać że są pory. Kolor świetnie dobrany, będzie się ładnie prezentował w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Model pomalowany, linie podziału blach wyrysowane, oznakowanie naklejone. Teraz zostało mi tylko skończyć kabinę i gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Szkoda ze nie pomalowales serw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Farba jeszcze została. Nic straconego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jak dla mnie bomba a teraz wyobraź sobie takiego o rozpiętości 1400 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Oooo ho ho ho hejka, Świetny ci wyszedł ten Esiak Coście się tak uczepili do tych serw, zaklei taśmą i pomaluje będzie super. Od początku wątku co chwilę ktoś napomyka o serwach ...... Rob(Mikrus), odezwij sie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Serwa oklejone i pomalowane, dodałem obudowy km-ów, owiewki nad cylindrami na masce, tablice przyżądów i pilota wyciętego z epp. Teraz szukuję mu ubrania. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Pilot ubrany, dostał fotel i radiostacje w tylnym przedziale. To czerwone wokół szyi to szaliczek :-) Mam ilustrację jednego z naszych pilotów z 1939 z takim szaliczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pierwsze przymiarki do owiewki. Owiewka została wykonana z czterech czėści metodą jak w modelach kartonowych. Owiewka dzielona w celu ułatwienia dostęp u do pakietu. Po naklejeniu. Zostało dodać detale i pomalować. Przednia część ma zakładkę, źeby nie zawiewało do środka bo mogło by wyrwać kabinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ale SUPER wyszedł, aż szkoda brać go do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Z tego co rozumiem to nikt nie zamierza go brać do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Niestety, tutaj nie mam z kim walczyć . Ale kto wie może jak koledzy z którymi czasami latam, złapią bakcyla na combat to może jeszcze rozegram walke PL - UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A możecie polatać Jastrzabkami ponoć w grze World of Planes jest tam jastrząb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Model może i jest ale realizm lotu jakimkolwiek samolotem w tej grze to tragedia. Mam porównanie do Flight Simulator, Sturmowik, Down of aces oraz kilka innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tu nie chodzi o realizm tylko fun ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Mapki są realne (podobno) EDIT: Sorki, pomyliłem z WarThunder .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dla mnie fun jest jak mam realizm ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wiesław niektóre modele lotu są całkiem niezłe w War Thunder. Choć do Sturmowika ciężko porównać. ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Model skończony i wyważony. Teraz tylko oblatać. W wersji końcowej przytył do 395g. Wszystkie dodatki ważą ok. 15-20g, farba to 30g, ołów do wyważenia 55g (dodałem 40 do już wklejonych 15g). Celowałem w 400g mam 395g (+/-5g) Silnik radził sobie z 315gramowym dwupłatem i startował z ziemi, powinien poradzić sobie z Jastrzębiem. Jeżeli będzie za słaby to planuje zmienić pakiet na 3S, będę miał większy ciąg (ale i masa wzrośnie), wszystko wyjaśni się po oblocie. Kołpaczek wycięty z EPP i doklejony do śmigła na UHU. Wyposażenie Silnik Turnigy 2730/1500kv (ciąg 290g - 410g) http://www.hobbyking...tor_1500kv.html Zasilanie LiPo 2S 1300mAh ESC 12A http://www.hobbyking...Controller.html Serwa 9g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Chyba się pokuszę i zrobię kiedyś takiego bo wygląda jak dla mnie extra. Myślę że ten pakiet 2s może być trochę za mały bo Jastrząb musi ,,śmigać,, po niebie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi