leszek-bart Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Szerokiej drogi Irku czy szerokości jak się teraz mówi . Może warto by ufundować puchar przechodni dla uczestnika , który pokonał najwiekszą odległość na piknik .
pacek Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja co prawda jeszcze w pracy, startuję o 14.00, ale mój szpieg (Wowa) jest już na miejscu.
semp Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja co prawda jeszcze w pracy, startuję o 14.00, ale mój szpieg (Wowa) jest już na miejscu. Jak na razie pogoda fajna,lotnisko przygotowane, pierwsi już są
skuter Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja będę jutro z mustangiem i corsarzem. Brat przywiezie typhoona.
kossimon Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Melduję się na miejscu. Mustang. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
dyra63 Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Pierwsze fotki z dzisiaj dla fanów warbidów uczta ,modeli mnóstwo od maleństw- do kilkumetrowych klasy gigant.
Francka Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 No to 1 -szy krótki filmik maszyn startujących w Bobrownikach Nasza koleżanka klubowa opubliczni filmik z imprezy w pózniejszym czasie .
solainer Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Piknik jak najbardziej udany. Ja z żoną już w domu ale impreza trwa w najlepsze. Poniżej film z mojego lotu. Oprócz mnie jetem latał jeszcze kolega z forum. Gratulacje, podziwiam kunszt pilotażu. .
Kwant Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 W imieniu członków Sportowego Klubu Modelarskiego w Bobrownikach chciałbym podziękować wszystkim, którzy w nas uwierzyli i przybyli na I Ogólnopolski Zlot Modelarzy Redukcyjnych "WARBIRDS 2017". Dziękujemy za pokaz wspaniałych modeli, za wspaniałe loty, za wspaniałą koleżeńską atmosferę. Mamy nadzieję, że wspólnie spędzone chwile, - bo tyle co przyjechaliście, a już trzeba było się żegnać,- pozostaną w Waszej i naszej pamięci. Mamy jednak nadzieję ponownego spotkania się najdalej za rok,- na II Ogólnopolskim Zlocie Modelarzy Redukcyjnych WARBIDS 2018 - Bobrowniki. Chcemy, by impreza ta zapisała się na stałe w kalendarz imprez modelarskich. Tych wszystkich, którym spodobało się u nas i mogą przyjechać, zapraszamy na tradycyjny już VI Piknik modelarski, który odbędzie się 26 sierpnia 2017 r (ostatni weekend sierpnia) również na naszym lotnisku modelarskim w Bobrownikach! Pozdrawiamy i do zobaczenia, Staszek
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Świetna atmosfera. I kupa moich ukochanych warbirdów. Rezerwuję termin w przyszłym roku. Pozdrowienia i podziękowania dla organizatorów. Wykonaliście kawał roboty. Moje wybrane foty
pacek Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Już w domu ale cały czas mam w głowie te 3 dni spędzone na pikniku. To był mój pierwszy w życiu piknik modelarski, no i zacząłem od najwyższego poziomu: organizacja, ludzie, modele, sam miód. Ciężko mi na szybko pozbierać myśli i napisać coś mądrego, musi mi się to wszystko poukładać w głowie. Poznałem kupę zaje...ch ludzi, których łączy wspólna pasja, Wielkie dzięki za możliwość bycia razem z Wami, jak ochłonę to spróbuje napisać coś mądrego. p.s. smak "zielonego" niepowtarzalny, pozostałe kolory też wyborne
Iras 11 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Opublikowano 30 Lipca 2017 Cwaniaki w domu !!!!!!! A ja dalej jade
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 p.s. smak "zielonego" niepowtarzalny... Drodzy Młodzi Czytelnicy - chodzi oczywiście o sałatę. P.S. Jakby ktoś miał zarejestrowaną obecność w powietrzu mojego niebieskiego planktonu , to poproszę ew. na PW. Bardzo będę zobowiązany.
radziu45 Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Super impreza mimo powiewów modele latały wraz z moim PIPREM .
pacek Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 No i znów proza życia, jakoś tak dziwnie bez modeli, warkotu silników i przesympatycznych ludzi, no i w robocie nie mam takiej cudownej lodówki ze "złotym napojem" . Mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie dotarli na Swoje macierzyste lotniska. Jeszcze raz wielkie dzięki za wspaniałe 3 dni. Już zarezerwowałem w kalendarzu rodzinnym, przyszłoroczny termin, takie "first minute", co by mi moja ukochana czegoś nie wymyśliła w tym terminie
Iras 11 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Opublikowano 31 Lipca 2017 No i tak jak wszyscy , chce bardzo podziekowac ekipie z Klubu Bobrowniki za zorganizowanie tak wspanialej imprezy . Staneliscie na wysokosci zadania mam nadzieje ze zostaniemy przy tej imprezie na dlugo i stanie sie ona impreza cykliczna , a moze z biegiem czasu miedzynarodowa bo przeciez warunki na waszym lotnisku sa idealne . Macie tez ta przepiekna lodowke bez dna no i sympatycznego Tomeczka co potrafil sprawic ze stoliczek byl zawsze pelny . Szkoda tylko ze ten czas tak szybko zlecial , moze w przyszlym roku oczywiscie jak zdrowie dopisze przyjade na wiecej jak trzy dni . Pozdrawiam cala ekipe z Bobrownik i do zobaczenia za rok. Acha zapomnialem tylko ze drugi Tomek podpadl wszystkim z tym cholernym basenem
wlodeklis Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja również dołączam się do podziękowań super atmosfera,super lotnisko i świetni modelarze.Do zobaczenia za rok.
pacek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ]Witam, wrzucam zdjęcia, które podesłał mi Staszek
Iras 11 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ja również dołączam się do podziękowań super atmosfera,super lotnisko i świetni modelarze.Do zobaczenia za rok. Widzisz Wlodek a nie mowilem ze to bedzie fajna impreza ? Powiedz teraz tym swoim szuwarowo-bagiennym kolegom modelarzom ze maja czego zalowac ze nie przyjechali
Rekomendowane odpowiedzi