adamus Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Gratulacje dla całej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:)Padło pytanie o to czy widzimy narty w locie, jedno wiem na pewno, ten jegomość nie widzi:P A jeśli chodzi o mnie to ciężko mi powiedzieć, wiem gdzie one w trakcie lotu są ale to bardziej z czucia niż ze wzroku. Możliwe że są gdzieś w zasięgu wzroku ale wzrok skupiony jest w innym miejscu i nart się generalnie nie widzi. Teraz mamy tydzień wolnego więc na modelarstwo trochę się czasu znajdzie, już nawet trochę ruszyło bo porządek zacząłem robić w modelarni:P Pogoda się robi coraz ładniejsza to i na latanie jest perspektywa:) Ale najpierw się jeszcze muszę wyleczyć do końca bo sezon dał w kość i teraz wychodzi wszystko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Wracaj do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Pogoda się robi coraz ładniejsza to i na latanie jest perspektywa:) Ale najpierw się jeszcze muszę wyleczyć do końca bo sezon dał w kość i teraz wychodzi wszystko:) Modelarstwo Cię uleczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeKLeŚ Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ostro, helika widzę na półce. Chyba nawet niejednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 No całkiem fajna modelarnia, można dłubać do oporu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ostro, helika widzę na półce. Chyba nawet niejednego Heliki i nawet lataja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dawid, przyjedź w lipcu na nasze zawody FSR. Pożyczę Ci jakąś łódkę i poznasz co miodu smak . Bo wyścig i współzawodnictwo to kwintesencja tego sportu. Gorąco zapraszamy do Wołowa- Goliny 07-09. lipca. Heliki też może będą latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ostro, helika widzę na półce. Chyba nawet niejednego Wprawne oko znajdzie nawet 5;P Heliki to mój główny nurt w modelarstwie więc muszę mieć czym latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeKLeŚ Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Teraz już w ogóle jestem zaskoczony. Gabaryt największej maszyny jednak o czymś świadczy. Czym obecnie latasz? Jaki śmiglak najbardziej Ci podchodzi? Plany na przyszłość odnośnie parku maszyn? Ja chciałbym kiedyś coś benzynowego do spokojnego i długiego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Mam 2 600tki nitro i aelousa 50, do tego 450 se v2 jak na filmie:P i wszystko z prętami w głowicy. Mam jeszcze "robioną przeze mnie" 450 bez pręta, na heliteamie ją opisywałem, jest jeszcze xk k110 do zabierania ze sobą na obozy. Najwięcej latam 600tką, a miałem czas się w ten model wlatać bo służy mi od 2008r:P W kwestii długiego latania to kiedyś mierzyłem swoją 600tke, w normalu do połowy zbiorniczka wyrównawczego było chyba 18min. Planów jakichś wielkich nie mam, coś mi się tam tłukło po głowie żeby 600tke na fbl przerobić ale po głębszym zastanowieniu się nie wiem czy jest sens. W duże elektryki mnie nie ciągnie. Przez zimę trochę męczyłem symulator i k110, stawiam na naukę latania bo w tym mam największe braki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jaki symulator praktykujesz? F3K też rzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dawno nic się tu nie działo, w końcu dyscyplina zimowa. Ale do latania ciągnie jednak cały rok:) Razem z Kamilem mieliśmy przyjemność oglądać pokazy lotnicze w Pardubicach w Czechach. Ale niespodzianka czekająca na nas na miejscu przerosła wszelkie oczekiwania. L-39C Albatros (szt 6) i przelot programu akrobacji w formacji z grupą Breitling Jet Team. Przeżycie nie do opisania, odległości między maszynami 3-5m przy takiej prędkości i przy takich manewrach, moim zdaniem mistrzostwo świata jeśli chodzi o pilotaż. A na deser dostałem maszynę w swoje łapska, normalnie bajka:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Brawo Dawid do przeciążeń jesteś przyzwyczajony Dla wiekszości modelarzy taka niespodzianka to bajka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Czad! Zazdraszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Bajer ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Nie każdy patrzy na tvp ale.............. Dziś Dawid poleciał na 1 miejsce - gratulace nie tylko zimą dobrze latasz , ale i latem. Wszyscy kibicujemy Dawidowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dziękuję Wreszcie dotarłem do domu:P Teraz trzeba się wyspać, rano do kościoła, ładowanie i na lotnisko:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Życzę Ci, żebyś w takim stylu zakończył sezon zimowy, w jakim rozpocząłeś letnie skakanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Nie ma skoków w TV to nie kibicujemy ? Brawo Dawid a brak uwag trenera -bezcenne. Człowiek wie wtedy jak ma zrobić to Coś. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi