Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MASK Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Stycznia 2023 Wyszliśmy z Czaplą na spacerek Tu w dobrym towarzystwie Mały drukowany detal a cieszy. 12 2
samolocik Opublikowano wczoraj o 17:53 Opublikowano wczoraj o 17:53 W dniu 25.11.2022 o 07:04, MASK napisał: W dniu 13.11.2022 o 01:36, Andrzej Klos napisał: A kiedy zestawy?? Na gwiazdkę 2023 Przypadkiem 😉 znalazłem. Chyba warto powtórzyć pytanie i poprosić o zestawy, więc poproszę 🙂
Andrzej Klos Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu A ja poprosze o cos innego 😀. Koncze zestaw elektryczny P11c, 1500mm, z malymi zmianami tzn calkowicie pokryty balsa. Niestety, za pozno zauwazylem, ze trzeba zmienic wrege i teraz chyba moj P11c bedzie bez karabinow. Chcialbym pogratulowac koledze @MASK za zaprojektowanie tak dobrego ale tez dosyc skomplikowanego modelu; nie ma sie do czego przyczepic, wszystko pasuje. Chcialbym zaproponowac zaprojektowanie i stworzenie kolejnego zestawu RWD tym razem RWD21. Duzo latwiejszy zarowno w projektowaniu jak i konstrukcji. 2
JacekCichy Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Rob karabiny, wrege wyrefzujesz mini-frezarka
pepcio Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Samolot myśliwski bez karabinów? Pruj i koniecznie je wykonaj!😠 Czapla jest niesamowita! Piękny model. Cudo! Powodzenia w oblocie.
Viper Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 9 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Chcialbym pogratulowac koledze @MASK za zaprojektowanie tak dobrego Potwierdzam, bardzo fajny zestaw pozwalający na budowę świetnie latającej 11-tki. To wciąż jeden z moich ulubionych samolotów. Przychylam się też do prośby Andrzeja Marcin (Mask) projektuj zestawy, bo wychodzą z tego okazałe i dobrze latające latadła. Już teraz zgłaszam chęć nabycia Czapli, jeśli tylko wypuścisz zestaw, o co proszę i do czego zachęcam Andrzej świetna robota, będzie Pan zadowolony 1
Andrzej Klos Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, JacekCichy napisał: Rob karabiny, wrege wyrefzujesz mini-frezarka No nie wiem, moze to oslabic konstrukcje...
Andrzej Klos Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 2 godziny temu, JacekCichy napisał: Rob karabiny, wrege wyrefzujesz mini-frezarka 2 godziny temu, pepcio napisał: Samolot myśliwski bez karabinów? Pruj i koniecznie je wykonaj!😠 Czapla jest niesamowita! Piękny model. Cudo! Powodzenia w oblocie. Przekonaliscie mnie, dziekuje. Po prostu zakleje wyciecie ulzeniowe (?) i wyfrezuje rowek na karabiny. Zobacze jutro czy to moze dzialac...
JacekCichy Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Prawde mowiac sam juz nie pamietam jak to robilem u siebie ale jezeli cos tam dynda w powietrzu do doklej łatke po prostu z jednej i drugiej strony, konstrukcja kadłuba jest solidna w tym modelu
Rekomendowane odpowiedzi