grzegor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Reprezentantka polski odnosi duże sukcesy w mało znanej dyscyplinie sportu. Nie widziałem o tym wzmianki w żadnej telewizji dlatego zamieszczam to co znalazłem na YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Była informacja i wywiad na TVN Turbo kiedyś. Wydaje mi się, że w Dzień Dobry TVN też mówili. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Było, było... Byłem kiedyś tam gdzie to nakręcono (robi wrażenie), ale nie w tunelu tylko na seansie lotu w symulatorze kabiny Boeinga 737 ( http://flyspot.com/pl/boeing-737/ ), Oczywiście jako "pilot"- amator, pod okiem bardzo sympatycznego instruktora, nawiasem, autentycznego pilota rejsowego (pytałem) - pozdrawiam przy okazji! Fajne, niezapomniane przeżycie - polecam wszystkim kolegom spróbować. Teraz wiem "jak się to je" w "pasażerach"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Cyran Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 A mówią że lewitacja nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 A mówią że lewitacja nie istnieje. Koniec końców i tak grawitacja bierze górę.... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Tak w takiej sytuacji z grawitacją trzeba się bardzo liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No Ziemia, matka przyciąga elektorat, przyciąga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 A co to zdjęcie ma wspólnego z grawitacją ? Kompletnie nie rozumiem ! Przecież to meloman . Rozkoszuje się muzyką (sądzę , że klasyka) płynącą z płyty. Zmrużył oczy i tuli się do źródła rozkosznych dźwięków. O jakże wrażliwa dusza w nim zamknięta ! I nie jest samolubnym egoistą. Faktycznie- jest tak spragniony muzyki, że nawet nie przebrał się w wizytowy smoking. Ale nie czepiajmy się szczegółów. Może jeszcze pralnia nie dostarczyła z ostatniego czyszczenia stosownego na tą okoliczność stroju? Jestem pewien, że często bywa w salach koncertowych wraz z gronem takich jak on wiernych melomanów. Drzwi pozostawił otwarte by i inni zaznali tego co on. Drugi plan jasno wskazuje, że muzyka klasyczna jest potęgą i trafiła "pod strzechy " ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jak elektorat wytrzeźwieje (lub skończy się płyta) to "zara zrobi pożondek stymy wykształciuhamy, sondamy i komuhamy!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Tylko krzywa bez polityki! Elektorat to ty i ja-wybieramy i jesteśmy wybierani. Ja wybrałem polityczna neutralność na tym forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No, dobrze, nie elektorat. Suweren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 To nie polityka, to sport. Przecież jest to świetne wyjście z progu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jakoś mnie to zdjęcie nie bawi... Można to odebrać na wiele sposobów,we mnie wzbudziło trochę obawy że gościowi mogło się po prostu coś stać,nic nie sugeruje że jest nawalony.. .Ale rozumiem iż to istotne w celu rozwoju tematu . No i przez przypadek walnąłem plusa przy fotce a miał być minus . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Hej, Polacy, Suwereni! Cośmy tacy nadęci/zadęci ! To już nawet pośmiać się (także z siebie) nie potrafimy, tylko zaraz nóż w zęby? I wszystko, jak Freudowi, zaraz kojarzy się nam z jednym? Wyluzujmy trochę, życie i tak jest wystarczająco stresujące,,, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Hej, Polacy, Suwereni! Cośmy tacy nadęci/zadęci ! To już nawet pośmiać się (także z siebie) nie potrafimy, tylko zaraz nóż w zęby? I wszystko, jak Freudowi, zaraz kojarzy się nam z jednym? Wyluzujmy trochę, życie i tak jest wystarczająco stresujące,,, ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Fakt, masz tu rację, ale ja podam Ci inny (autentyczny) przykład który znam z opowiadania pracownicy PUP-u o pewnym panu który zwolnił się z pracy po otrzymaniu 500+ na dzieci (5-kę): - Ale jakby Pan dołożył te dwa i pół do półtora które ma Pan na rękę w pracy. to byłoby już cztery a nie dwa i pół, prawda? - - Łiii, Pani, jak przeżylim do ty pory za półtora (plus zapomogi, - przyp.aut.), to i za dwa i pół przeżyjem.. A jak bendzie mało to siem parę uszu dorobi..." (składnia ponoć oryginalna) I takich jest niemało, (szacunkowe dane: 150 tys. ludzi zwolniło się z pracy po wprowadzeniu 500+ http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i-kariera/artykuly/999490,500-ile-kobiet-odeszlo-z-pracy.html ) I kto na nich zapracuje, jak myślisz..? Nie jestem przeciwny pomaganiu ubogim rodzinom, ale nie w tak nieprzemyślany, w dodatku krzywdzący dla wielu naprawdę potrzebujących którzy go nie dostaną, uznaniowy sposób ("Wprowadzimy program 500+ na każde dziecko"), Sam znam kilka takich rodzin z których żadne z rodziców teraz nie pracuje bo... "państwo da"...(i pewnie też takie znacie) A poza tym mam takie pytanie retoryczne - co będzie miało z niemałych kosztów tego programu polskie państwo kiedy "nadwyżka" dzieci tu się wychowa, wykształci, i... wyjedzie - bo nie będzie tu dla nich pracy..? Pomyślał kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 I kto na nich zapracuje, jak myślisz..? Nie jestem przeciwny pomaganiu ubogim rodzinom, ale nie w tak nieprzemyślany, w dodatku krzywdzący dla wielu naprawdę potrzebujących którzy go nie dostaną, uznaniowy sposób ("Wprowadzimy program 500+ na każde dziecko"), Sam znam kilka takich rodzin z których żadne z rodziców teraz nie pracuje bo... "państwo da"...(i pewnie też takie znacie) PO miało 8 lat do dyspozycji. Zrobili 1 wielkie G. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dla pisu wystarczy 4 aby rozwalić wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 PO miało 8 lat do dyspozycji. Zrobili 1 wielkie G. "Bo PO zrobiło coś źle, to my mamy prawo zrobić jeszcze gorzej"... Wybacz, ale to dość kuriozalne uzasadnienie... (z punktu widzenia "suwerena") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Oczywiście wyjdę na upierdliwego moda ale zgodnie z zasadą forum proszę*, omijajcie politykę... Idą święta i nie grymaście ... *proszę -kasacja postów,zamknięcie tematu,blokada na pisanie, ban... . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi