tytan12 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 9 godzin temu, madrian napisał: Myślałeś, żeby zrobić model z kabiną dla kota?? Noo...,musi najpierw zdobyć licencję pilota,a potem muszę zrobić Juniora w skali 1/3.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Już byłła akcja z kotem .Kot się wys...ał i uciekł od gospodyni. Zapach długo przypominał o kociej podróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Nie dziwię się kotu Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 - Tato, a co to jest KOMBI? - To taki karawan dla żywych synu. - Tzn.? - Tzn. kiedyś żyłem, miałem fajne motocykle, auta, dziewczyny, a potem poznałem Twoją mamę, ożeniłem się, urodziłeś się Ty i... kupiłem KOMBI. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Są takie momenty w życiu że się jednak przydaje. Kiedy jedziesz z modelami na lotnisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 'Wiesz, to taki trochę śmiech przez łzy. Bo ja tak właśnie skończyłem. Najpierw padł jeden motocykl, potem poznałem matkę moich córek i za jakiś czas padł mi drugi motor. I skończyłem w kombi... Trabancie KOMBI 1.1. Ale muszę powiedzieć, że mam do tych autek duży szacunek. Robiły robotę i nie klękały. A jak coś padło to się dało naprawić ruskim kluczem. Przeszło 10 lat mi zabrał powrót do motocykli. Gdyby nie żona... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 godziny temu, robertus napisał: Kiedy jedziesz z modelami na lotnisko. i nie tylko ?? 2 godziny temu, Granacik napisał: Gdyby nie żona. Błażej, nie marudz...gdyby nie zona to nie miał byś dwóch córek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Godzinę temu, d9Jacek napisał: Błażej, nie marudz... nie no generalnie to nie mam źle. mogłem trafić gorzej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Miałem trabanta ale 2takta kupę km nim zrobiłem a potem historia bo szanowna lepsza połowa mając prawo jazdy nie chciała jedzie i ciągle marudziła żeby ją podwieźć gdzieś, zapytałem jakie jej auto kupić po długim namyśle powiedziała że trabanta i dostała i tak zaczęła się jej przygoda jako kierowcy. A potem w napadzie zidiocenia zrobiłem jej trabanta z silnikiem z fiata 127 i ten to był wariat ... Tak że z trabantami miałem przygody i na tamte czasy było całkiem sympatyczne autko. Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 kolega miał trabanta. Remont kapitalny u mnie w garażu w jeden dzień i wyjeżdżał o własnych siłach. Po 2 latach miałem sporo części od niego na złom. Kiedyś jak mu padł wziąłem go na hol. Jak wysiadł blady to stwierdził że nigdy tak szybko nim nie jechał. Jest co wspominać ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Panowie, Trabant Combi z silnikiem 1,1 od Polo to było naprawdę udane auto....dawało sie tym jezdzić, pakowne i proste w naprawie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 I sąsiad przez płot ma go do dziś! Podobnie jak Malucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 a nie uważacie ze wszystko poszło w kierunku "wytworów " jednorazowego uzytku...tak jak maszynka do golenia ??? " Wytworów-potworów " czesto nienaprawialnych a jeżeli już to z koszmarnymi utrudnieniami.? Temat jest "Posmiejmy się........." ale to i "smieszno i straszno jak sex z niedzwiedziem " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Mieszka sobie zajączek totalny alkoholik z Niedźwiedziem. Niedźwiedż abstynent, nie pali, nie pije, ani nic. Pewnego dnia zajączek przychodzi do domu zalany w trupa. - Jak jeszcze raz przyjdziesz pijany wyrzucę Cię z domu - Powiedział Niedźwiedż. - Spoko spoko! - odrzekł zajac. Następnego dnia to samo, Zajaczej przychodzi najebany do domu. - Jak jeszcze raz się to powtórzy wyrzucę Cię z domu! - Spoko spoko! - powiedział zając Następnego dnia sytuacja się powtarza. Wsciekły Niedźwiedż woła do zająca: - Słuchaj no! Jak jeszcze raz się to powtórzy oberwę Ci uszy i połamię ręce i dostaniesz takie wpierdol, że nie bedziesz wiedział co sie stało! Zając odparł tylko: - Spoko Niedźwiedż! Nastepnego ranka budzi się zajac i patrzy po gawrze, rozglada się... Tam leżą kłębki jego sierści, tam zęby, tu ręka wystawiona z barku, ucho naderwane... Pełno krwi na ścianach. Wystraszonym głosem zajączek mówi: - Ty Niedżwiedż co ty mi zrobiłeś? Jak ja teraz wygladam? - To, że wczoraj z imprezy rodzinnej przyszedłeś zalany w tupa, to moge zrozumieć, że potłukłeś całą porcelanę, moge wybaczyć, że dobierałeś się do mnie... ale jak nasrałeś do łóżka, powbijałeś w gówno kredki i powiedziałeś "Jeżyk śpi z nami" tego było już za dużo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Wszystko jest jednorazowe samochody elektryki plastikowe, kolega ma serwis TV i najbardziej pracowita jest wkrętarka do śrubek .. i podobno ekologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Czas pomyśleć...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 A propos DeLoriana RC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenerek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Z okazji dzisiejszego święta ojców ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi