azajac Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Z głębokim żalem zawiadamiamy, że w dniu dzisiejszym odszedł od nasKolega i Przyjaciel,Wiceprzewodniczący Sekcji Modelarskiej Aeroklubu Lubelskiego,Piotr Kozakow (nick pfmrc Pioterek) Msza Święta żałobna odprawiona zostanie w Kaplicy pogrzebowej Droga Męczenników Majdanka 71 w dniu 04 czerwca 2018 roku o godzinie 11:00 po której nastąpi złożenie Drogiego nam Zmarłego do grobu na cmentarzu komunalnym "Majdanek" Rodzinie i Przyjaciołom składamy wyrazy głębokiego współczucia.Cześć Jego Pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 OMG. [´] Wydziubane telefonem przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Bardzo przykra wiadomość. Cześć Jego pamięci, żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Niezręcznie jest zapytać- czy w swoim nicku było zawarte jego imię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 [*] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Przykre. Wyrazy współczucia dla bliskich. Już nie poczytamy ciekawych artykułów w modelarzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Wiem, że Piotr, jako w sumie skromny człowiek, byłby onieśmielony tym, że o nim coś piszą, ale muszę o nim napisać kilka słów od siebie. Dla mnie był wzorem modelarza. Świetny konstruktor, inżynier o dużej wiedzy i umiejętnościach, często był dla mnie i innych kolegów mentorem, doradcą. Twórca bardzo ciekawych konstrukcji modeli jak Prząśniczka czy "Popylacz" , jego prace mogliśmy obserwować nie tylko na lotnisku ale i w "Modelarzu" gdzie publikował ich opisy. Pasję odziedziczył po ojcu i bardzo chciał ją przekazać synowi. Miał często upartą naturę, zwłaszcza jeśli był przekonany do swoich racji. Choć bywało, że się spieraliśmy, zawsze się jakoś potrafiliśmy zrozumieć i przyjąć argumenty drugiego. Za to go bardzo szanowałem. Ale najważniejsze w nim było to, że był po prostu dobrym człowiekiem, kochającym mężem i ojcem, przyjacielem i kolegą. Walka z ciężką chorobą zabrała go z lotniska , walczył godnie i odważnie.... ale cóż.......Pan Bóg miał co do niego inny plan...... Teraz Piotr ma całe Niebo dla siebie i swoich samolotów........... Nasze środowisko lubelskich modelarzy straciło kogoś ważnego i wartościowego...... osobiście straciłem świetnego Kolegę i będzie mi brakować długich rozmów z nim przez telefon, jego podejścia do życia, pogody ducha........ Piotrze, spoczywaj w spokoju. Wyrazy głębokiego współczucia dla Rodziny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Niech spoczywa w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Miałem przyjemność poznać Piotra .Bardzo miły ,spokojny człowiek.Prawdziwy modelarz. Aż nie mogę uwierzyć że nie ma go już wśród Nas. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Jestem poruszony. Niezwykły człowiek. Od jakiegoś czasu chodziło mi po głowie by do Piotra zadzwonić, zwłaszcza że nie widziałem jego wpisów na forum, ale jak widać już mi się nie uda. Wiedziałem o jego zmaganiach, ale podobnie jak Rafał nie mogę uwierzyć. Serdeczne kondolencje dla Rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Cześć Jego Pamięci!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azajac Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Przyjacielu lataj teraz tak wysoko, gdzie nie sięga nawet wzrok, lataj długo i szczęśliwie Blue sky Piotrze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Bardzo ceniłem jego wiedzę którą potrafił przekazać na forum i w artykułach drukowanych w Modelarzu. [*] Składam wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Bedzie brakowało jego charyzmy na forum i poza nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi