Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze nie jest.. Nawet ruru z tektury w swojej istocie delikatne potrafią zapakować owijając w karton , który kurier oczywiście  gniecie. Zamówione arkusze sklejek tez nie zgadzały się grubościami ( co akurat  mi nie przeszkadza) Jednym słowem mają w magazynie kogoś kto nie czuje blusa  i  nie przewiduję...

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno- jak to jest możliwe ,ze niektórzy zamawiają latami w tym sklepie i towar dochodzi w całości????Czyżby mieli jakieś względy u sprzedawcy????A może to kurierzy w danym rejonie Polski są nadgorliwi w dostawach paczek??? Nigdy nie miałem problemów, nawet gdy towar był zapakowany  dość lekko, zawsze dochodził w całości. Może to świadczy o wyższej kulturze kuriera ,który nie wrzuca paczek do samochodu ,jak śmieci ,a przy otwieraniu drzwi ,paczki nie wysypują się na ulicę, lub też nie chodzi po nich szukając paczki na dany adres

• Lubię to 2
Opublikowano

Może dużo nie zamawiałem ale pare razy kupiłem coś czego nie było, coś poszło na inny adres albo towar uszkodzony, paczki były czasem pakowane bez głowy....

Opublikowano

Kupowałem wiele razy, zawsze dochodziło całe, poza ostatnim zamówieniem, gdzie nie było jednego zamówionego towaru (zwrot pieniędzy był natychmiast) wszystko było zawsze ok.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.