Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamowilem wczoraj w nocy paliwo , kilka smigiel i troche balsy , dzis kolo 11 dostalem maila ze wyslane. zaloze sie ze jutro bedzie kolo 15-16

• Lubię to 1
Opublikowano
56 minut temu, FockeWulf napisał:

Ale czy 2-3 dni to tak dużo?

Nie dużo, w przypadku artykułów modelarskich 2-3 dni jest dla mnie akceptowalne.

W przypadku Modelemax, jak wcześniej pisałem wadą jest słabe, często żadne opakowanie.

To pakowanie produktów wielokrotnie spowodowało zmiażdżenia, złamania, czy też porysowania przesłanych artykułów.

5 minut temu, robraf napisał:

zamowilem wczoraj w nocy paliwo , kilka smigiel i troche balsy

Podziel się proszę zdjęciem jak były zapakowane. Jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko.

Opublikowano
15 minut temu, samolocik napisał:

Nie dużo, w przypadku artykułów modelarskich 2-3 dni jest dla mnie akceptowalne.

W przypadku Modelemax, jak wcześniej pisałem wadą jest słabe, często żadne opakowanie.

To pakowanie produktów wielokrotnie spowodowało zmiażdżenia, złamania, czy też porysowania przesłanych artykułów.

Podziel się proszę zdjęciem jak były zapakowane. Jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko.

ok jak nie zapomne to zrobie. zazwyczaj przysylaja np balse w 2-3 warstwach kartonu. jak zamawialem smigla , wezyki etc to przychodzily w kopercie gls

Opublikowano

Paczka z tego tygodnia. Jakieś drobiazgi, w tym elektronika oraz rurka węglowa. Owinięte tektura, na końcach zszyte szywkami i dodatkowo tasmą. Nie mam zastrzeżeń. Zresztą, kolejny raz przyszło zapakowane w ten sam sposób.

Może jednak się coś zmieniło. 20241211_183632.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano
Godzinę temu, FockeWulf napisał:

Paczka z tego tygodnia. Jakieś drobiazgi, w tym elektronika oraz rurka węglowa. Owinięte tektura, na końcach zszyte szywkami i dodatkowo tasmą. Nie mam zastrzeżeń. Zresztą, kolejny raz przyszło zapakowane w ten sam sposób.

Może jednak się coś zmieniło. 20241211_183632.jpg

Do mnie tak przychodzi od 5 lat :)

Opublikowano

Dla mnie też, ale koledzy narzekają, że jest inaczej. Wstawiłem więc zdjęcie. Może kiedyś coś faktycznie w woreczku przyszło, ale nigdy nic uszkodzone...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.