robraf Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia zamowilem wczoraj w nocy paliwo , kilka smigiel i troche balsy , dzis kolo 11 dostalem maila ze wyslane. zaloze sie ze jutro bedzie kolo 15-16 1
samolocik Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia 56 minut temu, FockeWulf napisał: Ale czy 2-3 dni to tak dużo? Nie dużo, w przypadku artykułów modelarskich 2-3 dni jest dla mnie akceptowalne. W przypadku Modelemax, jak wcześniej pisałem wadą jest słabe, często żadne opakowanie. To pakowanie produktów wielokrotnie spowodowało zmiażdżenia, złamania, czy też porysowania przesłanych artykułów. 5 minut temu, robraf napisał: zamowilem wczoraj w nocy paliwo , kilka smigiel i troche balsy Podziel się proszę zdjęciem jak były zapakowane. Jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko.
robraf Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia 15 minut temu, samolocik napisał: Nie dużo, w przypadku artykułów modelarskich 2-3 dni jest dla mnie akceptowalne. W przypadku Modelemax, jak wcześniej pisałem wadą jest słabe, często żadne opakowanie. To pakowanie produktów wielokrotnie spowodowało zmiażdżenia, złamania, czy też porysowania przesłanych artykułów. Podziel się proszę zdjęciem jak były zapakowane. Jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko. ok jak nie zapomne to zrobie. zazwyczaj przysylaja np balse w 2-3 warstwach kartonu. jak zamawialem smigla , wezyki etc to przychodzily w kopercie gls
FockeWulf Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia Paczka z tego tygodnia. Jakieś drobiazgi, w tym elektronika oraz rurka węglowa. Owinięte tektura, na końcach zszyte szywkami i dodatkowo tasmą. Nie mam zastrzeżeń. Zresztą, kolejny raz przyszło zapakowane w ten sam sposób.Może jednak się coś zmieniło. 1
kulfon250 Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia Godzinę temu, FockeWulf napisał: Paczka z tego tygodnia. Jakieś drobiazgi, w tym elektronika oraz rurka węglowa. Owinięte tektura, na końcach zszyte szywkami i dodatkowo tasmą. Nie mam zastrzeżeń. Zresztą, kolejny raz przyszło zapakowane w ten sam sposób. Może jednak się coś zmieniło. Do mnie tak przychodzi od 5 lat
FockeWulf Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia Dla mnie też, ale koledzy narzekają, że jest inaczej. Wstawiłem więc zdjęcie. Może kiedyś coś faktycznie w woreczku przyszło, ale nigdy nic uszkodzone...
Rekomendowane odpowiedzi