robraf Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 zamowilem wczoraj w nocy paliwo , kilka smigiel i troche balsy , dzis kolo 11 dostalem maila ze wyslane. zaloze sie ze jutro bedzie kolo 15-16 1
samolocik Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 56 minut temu, FockeWulf napisał: Ale czy 2-3 dni to tak dużo? Nie dużo, w przypadku artykułów modelarskich 2-3 dni jest dla mnie akceptowalne. W przypadku Modelemax, jak wcześniej pisałem wadą jest słabe, często żadne opakowanie. To pakowanie produktów wielokrotnie spowodowało zmiażdżenia, złamania, czy też porysowania przesłanych artykułów. 5 minut temu, robraf napisał: zamowilem wczoraj w nocy paliwo , kilka smigiel i troche balsy Podziel się proszę zdjęciem jak były zapakowane. Jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko.
robraf Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 15 minut temu, samolocik napisał: Nie dużo, w przypadku artykułów modelarskich 2-3 dni jest dla mnie akceptowalne. W przypadku Modelemax, jak wcześniej pisałem wadą jest słabe, często żadne opakowanie. To pakowanie produktów wielokrotnie spowodowało zmiażdżenia, złamania, czy też porysowania przesłanych artykułów. Podziel się proszę zdjęciem jak były zapakowane. Jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko. ok jak nie zapomne to zrobie. zazwyczaj przysylaja np balse w 2-3 warstwach kartonu. jak zamawialem smigla , wezyki etc to przychodzily w kopercie gls
FockeWulf Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Paczka z tego tygodnia. Jakieś drobiazgi, w tym elektronika oraz rurka węglowa. Owinięte tektura, na końcach zszyte szywkami i dodatkowo tasmą. Nie mam zastrzeżeń. Zresztą, kolejny raz przyszło zapakowane w ten sam sposób.Może jednak się coś zmieniło. 1
kulfon250 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Godzinę temu, FockeWulf napisał: Paczka z tego tygodnia. Jakieś drobiazgi, w tym elektronika oraz rurka węglowa. Owinięte tektura, na końcach zszyte szywkami i dodatkowo tasmą. Nie mam zastrzeżeń. Zresztą, kolejny raz przyszło zapakowane w ten sam sposób. Może jednak się coś zmieniło. Do mnie tak przychodzi od 5 lat
FockeWulf Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Dla mnie też, ale koledzy narzekają, że jest inaczej. Wstawiłem więc zdjęcie. Może kiedyś coś faktycznie w woreczku przyszło, ale nigdy nic uszkodzone...
samolocik Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Opinia na bieżąco. kilkanaście minut temu ceny w modelemax zmieniły się o kilka procent w dół. Myślałem że promocja. Wybrałem produkty i w trakcie składania zamówienia tj. podczas wyboru miejsca odbioru przesyłki ceny wróciły do poprzedniego stanu. Nie wiem co mam o tym sądzić. Trochę mnie to zdenerwowało. [edit] Chyba w ogóle coś im się dzisiaj popsuło bo dostałem też komunikat o braku metod płatności. To mogłoby wyjaśniać troche opisaną sytuację. No i znowu ceny spadły. Dla przykładu: . A teraz cena wróciła (nie, nie kupowałem silnika tylko piankowy model + akcesoria). Dodatkowo za zamówienie powyżej 500 zł naliczyło mi ok. 25zł za przesyłkę. Dzisiaj nie składam u nich zamówienia. Coś jest spierniczone w ich systemie.
Artur Lis Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Pewnie robią remament , jak zwykle na początku roku i system zawiesili celowo , także nie ma się co denerwować .
samolocik Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Jest różnica pomiędzy ogłoszonym na stronie remanentem (co nie ma miejsca) a nieprawidłowym działaniem cen, płatności, zamówień. Ale Masz rację. Szkoda się wkurzać. Podczas pisania tego posta udało mi się złożyć zamówienie 🙂
samolocik Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Zamówione w piątek, dzisiaj dostarczone. Dlaczego nie zamówiłem u nich zestawu wraz z kilkoma akumulatorami? Wyjaśnienie na zdjęciu poniżej. Wszystko władowane do pudełka z modelem włącznie z ciężkim silnikiem. Producent takiego pakowania nie przewiduje. Podziękowania dla Avifly za super zapakowane akumulatory 🙂 [edit] na zdjęciu w lewym dolnym rogu widać wyrwane (nawet nie silił się na wycięcie nożykiem) przez pracownika sklepu zabezpieczenie węglowego podwozia po to aby wcisnąć do kartonu silnik Kavan.
Rekomendowane odpowiedzi