Skocz do zawartości

FW czy Hellcat ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"NIECO" ?

To klasyczne Hellcatowskie "przelamanie" za kabina ( a przed od przodu  patrzac ) + silnik patrzacy "w dol", to jest  troszke "nieFockowskie" ......

sideview_drawing_s.png

Opublikowano
Godzinę temu, jarek996 napisał:

Znalazlem ogloszenie sprzedazy "polmakiety" . Klient pisze , ze to FW-190 , ale dla mnie to bardziej HELLCAT ?

261_-2046172666.jpg.3bcc679fddf98488ae14d790f967414d.jpg

Ja bym się wstydził  sprzedawać coś takiego?

• Haha 1
Opublikowano

Oj marudzicie. Właściciel pewnie mieszkał na wygwizdowie albo był uzdolniony manualnie to zrobił sobie taką hybrydę. W końcu kto zdolnemu zabroni ?! ?? ?

Opublikowano
1 minutę temu, jarek996 napisał:

Pewnie to wiadro jest sprzedawane , a model w "gratisie" ?

Trafiłeś !!               A tak na marginesie  ta waląca się szopka w tle bardzo pasuje do modelu ......

Opublikowano
23 minuty temu, radga napisał:

Ja bym dodał jeszcze Blocha MB 152 kształt tylnego usterzenia :)

No niezła szopka, to fakt.

Radek, bardzo Cię proszę, Bloch'a w to nie mieszaj bo to jeden z moich ukochanych samolotów, na którym latali Polacy w WWII. :) :)

Był moim drugim "makietowym" modelem na uwięzi.

Bloch.jpg

Opublikowano
33 minuty temu, Lucjan napisał:

Ja bym się wstydził  sprzedawać coś takiego?

Ja tez ale badzmy pozytywni, wyglada na to, ze skrzydlo ma zwichrzenie.  A moze to tylko zwichrowanie ?.

Opublikowano
4 minuty temu, Andrzej Klos napisał:

A moze to tylko zwichrowanie

To tylko takie niekorzystne ujęcie. Model na pewno świetnie lata, a właściciel będzie płakał jak znajdzie się kupiec..

Opublikowano

Dobra chlopaki ; nazwijmy go HELL - WULF  model B, albo FOCKE - CAT model B (  jak ktos w nim widzial tez Blocha , to niech to bedzie model B ) i dajmy mu spokoj ?

Kosztuje 75 EUR ( sztuka ) 

Ma dwa !  Jeden w zestawie do zlozenia ........

512_1275323625.jpg

512_-60563999.jpg

Opublikowano

Czepiacie się Panowie. Bardzo fajny samolot hybrydowy czyli Hellcat z dupą Foki. Ale za funfundsiebzig ojro to tylko brać i szybko odjeżdżać, bo się jeszcze właściciel rozmyśli. Dla mnie bomba bombola.

Opublikowano
20 godzin temu, jarek996 napisał:

,,,

Kosztuje 75 EUR ( sztuka ) 

Ma dwa !  Jeden w zestawie do zlozenia ........

Nie ma się co spieszyć, On te zestawy z żoną w tej szopce kleci.

W razie większego "popytu" kolejne dorobi. ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.