jarek996 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Znalazlem ogloszenie sprzedazy "polmakiety" . Klient pisze , ze to FW-190 , ale dla mnie to bardziej HELLCAT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ten model, prawdę powiedziawszy-trudno rozpoznawalny, jest taki sam jak to zaniedbane podwórko. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Moze sie na tym podworki skundlil i powstalo "takiecos" Dodam , ze to austriackie podworko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nie no Panowie, przecież to Foka, jaki Hellcat Aczkolwiek nieco podrabiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 "NIECO" ? To klasyczne Hellcatowskie "przelamanie" za kabina ( a przed od przodu patrzac ) + silnik patrzacy "w dol", to jest troszke "nieFockowskie" ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 To jest po prostu FWcat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ja bym dodał jeszcze Blocha MB 152 kształt tylnego usterzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Godzinę temu, jarek996 napisał: Znalazlem ogloszenie sprzedazy "polmakiety" . Klient pisze , ze to FW-190 , ale dla mnie to bardziej HELLCAT ? Ja bym się wstydził sprzedawać coś takiego? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Oj marudzicie. Właściciel pewnie mieszkał na wygwizdowie albo był uzdolniony manualnie to zrobił sobie taką hybrydę. W końcu kto zdolnemu zabroni ?! ?? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 13 minut temu, Lucjan napisał: Ja bym się wstydził sprzedawać coś takiego? Pewnie to wiadro jest sprzedawane , a model w "gratisie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 1 minutę temu, jarek996 napisał: Pewnie to wiadro jest sprzedawane , a model w "gratisie" ? Trafiłeś !! A tak na marginesie ta waląca się szopka w tle bardzo pasuje do modelu ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 23 minuty temu, radga napisał: Ja bym dodał jeszcze Blocha MB 152 kształt tylnego usterzenia No niezła szopka, to fakt. Radek, bardzo Cię proszę, Bloch'a w to nie mieszaj bo to jeden z moich ukochanych samolotów, na którym latali Polacy w WWII. Był moim drugim "makietowym" modelem na uwięzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 33 minuty temu, Lucjan napisał: Ja bym się wstydził sprzedawać coś takiego? Ja tez ale badzmy pozytywni, wyglada na to, ze skrzydlo ma zwichrzenie. A moze to tylko zwichrowanie ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Andrzej Klos napisał: A moze to tylko zwichrowanie To tylko takie niekorzystne ujęcie. Model na pewno świetnie lata, a właściciel będzie płakał jak znajdzie się kupiec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dobra chlopaki ; nazwijmy go HELL - WULF model B, albo FOCKE - CAT model B ( jak ktos w nim widzial tez Blocha , to niech to bedzie model B ) i dajmy mu spokoj ? Kosztuje 75 EUR ( sztuka ) Ma dwa ! Jeden w zestawie do zlozenia ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoreksz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 No, to teraz widać dokładnie! Ze statecznika poziomego to nijak Hellcat być nie może, znaczy jest to Foka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nad tym KIT-em należało by się zastanowić. ? Lucjan powinien go wziąć w swoje ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Czepiacie się Panowie. Bardzo fajny samolot hybrydowy czyli Hellcat z dupą Foki. Ale za funfundsiebzig ojro to tylko brać i szybko odjeżdżać, bo się jeszcze właściciel rozmyśli. Dla mnie bomba bombola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 20 godzin temu, jarek996 napisał: ,,, Kosztuje 75 EUR ( sztuka ) Ma dwa ! Jeden w zestawie do zlozenia ........ Nie ma się co spieszyć, On te zestawy z żoną w tej szopce kleci. W razie większego "popytu" kolejne dorobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi