Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 4 godziny temu, kesto napisał: Kolorki jak w oryginale? Nooo... tak wyszło?. Kadłub częściowo pomalowany i musiałem przymierzyć czy wszystko pasuje?. 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Widzę ,żę malowanie też w "oryginalne" barwy.Pięknie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Na kadłubie doszedł jeszcze jeden kolorek, ale parę elementów jest do poprawki. Dalszy ciąg budowy od stycznia?. Na razie przerwa świąteczno- noworoczna. Życzę wszystkim spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym 2021 Roku. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wielkie dzięki za życzenia, jak do wszystkich, to i dla mnie, też. Ja składam życzenia od wszystkich dla Ciebie. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku , a przede wszystkim zdrowia , bo jak ono będzie to resztę sobie kupisz. A więc bądź zdrów i rób wszystko tak jak do tej pory. Dzięki Andrzej. Pozdrawiam. Andrzej.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam Wszystkie kolorki na swoim miejscu?. Trochę to trwało, ale więcej czasu zajęło wyklejanie taśm i maskowanie niż malowanie. Teraz na całość lakier bezbarwny i będzie można wyposażać, a później czekanie na trochę cieplej i oblocik. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Model skończony?. Waga do lotu (bez paliwa) 3670g. Teraz tylko czekać na pogodę i oblot. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Hej, Pięknie wyszło..... nawet Webra prawdziwa z przodu i serwa Graupner Brakuje chyba tylko radia Simprop FM lub cos podobnego, albo może nie widzę dobrze Teraz to może Magic?? Rodzina musi być w komplecie ? powodzenia w oblocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster222 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Mistrzostwo. Przepiękny model. Powodzenia przy oblocie. Co teraz czeka w kolejce na warsztat? Bo nie ukrywam że uwielbiam oglądać Twoje relacje z budowy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Dzięki Koledzy, na razie akrobatów wystarczy?. Latam na MC 24 z modułem FrSky. Mam też oryginalnego sprawnego Variopropa z tamtych lat, ale latać na nim nie będę. A co w kolejce? Jakieś pomysły są, ale najpierw trzeba oblatać to co jeszcze nie polatało, Orlik, mniejszy Orlik i Curare. Będzie co robić?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Również lubię oglądać Twoje relacje. Robota profeska! Zazdroszczę systematyki, u mnie jest tak, że raz robię dużo, à potem długa przerwa i nie wiadomo od czego zacząć. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ta rurka od ciśnienia z tłumika nie będzie przeszkadzała w chowaniu kółka przedniego? Model elegancki.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Model piękny! Jednak nie ma to jak klasyka. Super. W jaki sposób jest mocowana rura rezo? Na zdjęciu nie mogę się dopatrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Andrzej, te klapy są takie "malutkie". Będą skuteczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Piękny model Andrzeju! Śledzę całość relacji . Pozdrawiam całą Rodzinę . Jesteś skazany na sukces. Jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 W dniu 29.01.2021 o 13:36, kesto napisał: Ta rurka od ciśnienia z tłumika nie będzie przeszkadzała w chowaniu kółka przedniego? Model elegancki.? Założona tak tylko do zdjęcia, będzie zamocowana i tak poprowadzona, żeby nie przeszkadzała. Dorobiłem też "wyjście" rurki ciśnienia równolegle do rury. W dniu 29.01.2021 o 14:26, jetfan napisał: Model piękny! Jednak nie ma to jak klasyka. Super. W jaki sposób jest mocowana rura rezo? Na zdjęciu nie mogę się dopatrzyć. Mocowanie rury za pomocą ukształtowanego uchwytu z drutu 2mm. W dniu 30.01.2021 o 21:25, ahaweto napisał: Andrzej, te klapy są takie "malutkie". Będą skuteczne ? Tej samej wielkości są w oryginalnej Curarze, więc chyba coś dają. Zobaczymy w lotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art_c Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 W dniu 30.01.2021 o 21:25, ahaweto napisał: Andrzej, te klapy są takie "malutkie". Będą skuteczne ? To są klapo - hamulce. PS. Dla mnie jest to jedna z najbardziej fachowych i sprawnie wykonanych realizacji pokazana w ostatnim czasie na forum. Najserdeczniejsze gratulacje Andrzeju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 13:29, art_c napisał: To są klapo - hamulce. PS. Dla mnie jest to jedna z najbardziej fachowych i sprawnie wykonanych realizacji pokazana w ostatnim czasie na forum. Najserdeczniejsze gratulacje Andrzeju. Dzięki za miłe słowa. O klapo - hamulcach pisałem na samym początku. Prettner sprawdzał różne wersje hamulców w skrzydłach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 narty dorobiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 W dniu 5.02.2021 o 13:45, kesto napisał: narty dorobiłeś?? Nooo... warunki są na narty, ale żadna przyjemność w tych temperaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 W dniu 8.02.2021 o 10:51, jędrek napisał: żadna przyjemność w tych temperaturach. Jak tam się miewa Curare? Pogoda piękna to pewnie Pan już oblatał.Prosze się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi