Grzesiek Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia Przepraszam wszystkich kibicujących,ale troszke sie dalszy ciąg budowy przedłuży.Niestety mama mi odeszła i nie bardzo mogę się pozbierać.😪 Ale napewno wróce do tematu.
ZKA Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Również wyrazy współczucia dla Ciebie i Twoich bliskich . 1
young Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia W życiu każdego człowieka jest taki moment, dasz radę . 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano Poniedziałek o 12:54 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 12:54 Troszke się ogarnołem,chociaż nie ukrywam że mam dni które mnie dobijają.Ale życie toczy się dalej więc i robić coś trzeba.No i wstępnie wydrukowalem napisy sprawdzajac skale. Wersja bedzie SP-KTT oraz zaprojektowałem i druknołem pudełko na akumulator do podrzażanoa świecy. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano Poniedziałek o 19:25 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 19:25 Napisy maskujące powycinane z folii na laserze.Wyszło nieżle 10 1
Grzesiek Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu W zasadzie budowa dobiega końca.Trwała 3 lata z przerwami na inne szybkie projekty.Powstał moto szybowiec na bazie Guppy 2 ,Dwusilnikowiec oraz frezarka cnc.No i w tym czasie też wydażyło sie coś złego wszyscy wiedzą o czym pisze. RWD zostało pomalować (niestety nie dysponuję pomieszczeniem bez kurzu,robię modele w kotłowni. Więc zostaje zewnatrz a jest zimno).Zostało rownież dorobić przedłużacze serw i kosmetyka. Ale już mi chodzi po głowie następny modeł c-104 Jungman,kolega Piotr (pacyfic77) wkłada wszelkich starań w obrysowanie planu z co mu bardzo dziękuję aby można było wyfrezować oraz wypalić częsci. Model będzie na ASP fs 91 i miał rozpiętość 1500mm.Oczywiscie będzie relacja z budowy ale to dopiero jak wszystko będzie dograne. 2
Rekomendowane odpowiedzi