Skocz do zawartości

Podziękowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym podzielić się z wami bardzo miłym gestem jaki okazał mi jeden z naszych kolegów na forum gregjan.

Jakiś czas temu ogłosiłem się na giełdzie że z chęcią odkupię książkę Niestoja "Zdalnie sterowane modele szybowców".

Kolega gregjan nie tylko oddał mi ją za darmo ale nie pytając wiele przesłał pocztą 8 innych książek dotyczących modelarstwa!

Dawno mnie nie dotknął tak miły gest i przypomniał, że są jeszcze dobrze ludzie w tym kraju!

Wielkie dzięki Grześku!

15708841175_b3b7f95c35_c.jpg

• Lubię to 4
Opublikowano

Gest bardzo miły  i fajnie że w Twoje ręce trafiły bo na pewno się nie zmarnują a i może jakieś nowe relacje z budowy będą to i reszta ludzi się ucieszy :)   

• Lubię to 1
Opublikowano

Skoro powstał taki wątek, to i ja podziękuję moim darczyńcom - dukerogerowi i robertusowi  :) I jeszcze ktoś mi plecionkę wędkarką przysłał, ale zabij,nie pamiętam. Ale niniejszym dziękuję w ciemno  :)

• Lubię to 2
Opublikowano

Skoro powstał taki wątek, to i ja podziękuję moim darczyńcom - dukerogerowi i robertusowi  :) I jeszcze ktoś mi plecionkę wędkarką przysłał, ale zabij,nie pamiętam. Ale niniejszym dziękuję w ciemno  :)

to i ja też dziękuję koledze z cytatu powyżej, dzięki niemu parę moich modeli ma możliwość latać  :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Jak wszyscy to i ja :) Zamieściłem niedawno w dziale giełda wiadomość dotyczącą kupna płyty głównej do aparatury Turnigy 9X.

Zgłosił się kolega plisken i zaoferował całą aparaturę w przystępnej cenie więc się zgodziłem.

Jakież było moje zdziwienie gdy po otwarciu paczki ujrzałem oprócz samej aparatury jeszcze odbiornik, moduł nadawczy i podświetlenie, wszystko 100% sprawne :D

Jestem bardzo wdzięczny za ten gest i chciałem jeszcze raz podziękować :)

Opublikowano

Fajny temat ,już powinien być od dawna... ;)

Też dołączę się  do podziękowań za bezinteresowną kiedyś pomoc.

Szukałem swego czasu owiewek kół do Yaka 2,2 m i kolega SiSon przesłał mi je za free dodatkowo nic nie chcąc za koszty przesyłki.

Wielkie dzięki kolejny raz !

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dziękuję Jankowi (janegab) za zupełnie bezinteresownie posłaną do mnie kabinkę do Falcona. Dzięki Jasiu!

Jerzemu Markitonowi za łopatologie w przekazywaniu wiedzy na PW, podziwiam za tą cierpliwość....

Konradowi, za bezinteresowność jaką okazał ostatnio i bardzo duży wkład w nasze, podobne projekty!!!

PS

Przy okazji podziękowania szczere i gorące dla tych wszystkich, którzy pomogli mi i innym na tym forum.

Dzięki Koledzy!!!

• Lubię to 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wielkie dzięki dla Jacka (modelarz115) za sprawdzenie sprzętu i oddanie za darmo sprawnego regulatora oraz paru innych "drobiazgów". :)

Mogę już kontynuować naukę latania. :D

• Lubię to 1
Opublikowano

To i ja podziękuję kilku osobom Panom: andrzejsyndalski (książki ABC, konstrukcje latawców, kleje i noże), cobra, Czesław, esceta i paru innym osobom, których nie pamiętam. Dziękuje za wszelką pomoc. Dzięki tym osobom i osobom wspierającym oraz radzącym :) mógł powstać mój pierwszy samolot. Zawsze marzyłem o własnym samolocie zdalnie sterowanym i to marzenie się spełniło. Dziękuję :D

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z całego serca dziękuje użytkownikowy idfx za bezinteresowne przesłanie mi 2 silników i regulatora 30A. Rzeczy w  Polskim sklepie wyniosły by mnie dobre 120-130zł, + jeszcze do tego nie chcąc nic za wysyłkę. Jak widać dobrzy ludzie jeszcze nie wymarli :)

11258612_697149297057473_1235679723_n.jp

Edit. Zapomniałem wspomnieć że regulator jak i jeden z silników są całkowicie nowe nie latane.

• Lubię to 3
Opublikowano

To wykorzystaj je należycie, a jak nie będą Ci już potrzebne to podarujesz je komuś innemu.

Znam takich co dostawali porządny (za ~ 1500-2000zł) model w prezencie, polatali trochę, a później sprzedawali...

Szkoda gadać.

Oczywiście że tak zrobię, lecz narazie oby dwa jak i regulator pójda do moich przyszłych modeli :). Gdybym ja taki model dostał chodźby za 100-200zł to już bym się cieszył a taki za 1500zł to bym chyba spać nie mógł z wrażenia i zachwytu hehe.

Opublikowano
....

Znam takich co dostawali porządny (za ~ 1500-2000zł) model w prezencie, polatali trochę, a później sprzedawali...

Szkoda gadać.

Znam taką osobę której podarowałem silnik spalinowy który to trafił potem na allegro. Gdybym wiedział że tak postąpi zostawiłbym sobie do modelu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podziękowania dla Tomka (Mozart) za dobre intencje  :)

Za pomoc w kilku rzeczach zaproponował mi gotówkę na parę serw, które potrzebuje. Dziękuję jeszcze raz ale nie mogłem skorzystać, wystarczającą (czytaj: na prawdę wielką) satysfakcję sprawiła mi możliwość pomocy  :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.