Mozart Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Podziękowania dla Tomka (Mozart) za dobre intencje Za pomoc w kilku rzeczach zaproponował mi gotówkę na parę serw, które potrzebuje. Dziękuję jeszcze raz ale nie mogłem skorzystać, wystarczającą (czytaj: na prawdę wielką) satysfakcję sprawiła mi możliwość pomocy To raczej ja dziękuję za plany Wicherków, literaturę w PDF-ie i wskazówki na PW oraz za świetnie prowadzoną relację budowy Wicherka, która niewątpliwie zainspirowała mnie do budowy tego modelu (wkrótce zaczynam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 No to i ja dołączę się do podziękowań jarek996 z Malmo był tak miły i przekazał mi bardzo ciekawy motorek, a mianowicie MVVS GRRT .40 PYLON, ja ze swej strony obiecałem zrobić pod niego rekordową uwięziówkę, wkrótce zabieram się do roboty. W tym miejscu raz jeszcze serdecznie Ci Jarku dziękuję. No to się porobiło w ostatnim czasie aż miło, wczoraj dostałem od Kolegi Bartka z Będzina - nick na naszym forum slimas fajny modelik Piperka z motorkiem, który mam nadzieję, że jakiś z moich podopiecznych ulotni. Dzięki Bartek, a jak coś dobrego będzie się działo z modelem to pokażę to tutaj :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki kolejnym dwóm osobom moje pierwsze modele będą mogły latać. Pan Robert (mikrus193) wraz z Jackiem (modelarz115) podarowali mi super sprzęt do samolotu super silnik, nowiuśki miernik do pakietów, nowe śmigła, nowy regulator i nowy pakiet foxy. Wszystko wyglądało tak, że Jacek "wyłudził" ode mnie adres pod pretekstem przyjazdu do mnie i pomocy w naprawie rwd-5 jednak okazało się, że Jacek nie miał zamiaru nigdzie przyjeżdżać tylko potrzebny był im adres . Tym razem publicznie WAM Dziękuję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki kolejnym dwóm osobom moje pierwsze modele będą mogły latać. Pan Robert (mikrus193) wraz z Jackiem (modelarz115) podarowali mi super sprzęt do samolotu super silnik, nowiuśki miernik do pakietów, nowe śmigła, nowy regulator i nowy pakiet foxy. Wszystko wyglądało tak, że Jacek "wyłudził" ode mnie adres pod pretekstem przyjazdu do mnie i pomocy w naprawie rwd-5 jednak okazało się, że Jacek nie miał zamiaru nigdzie przyjeżdżać tylko potrzebny był im adres . Tym razem publicznie WAM Dziękuję. Powiedzmy ze JA razem z kolegą Modelarzem wpadliśmy na ten sam pomysł jednocześnie niech Ci służy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Powiedzmy ze JA razem z kolegą Modelarzem wpadliśmy na ten sam pomysł jednocześnie niech Ci służy Tak, dokładnie w tym samym czasie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Tak czytam ten temat i sobie myślę, że my modelarze to jeszcze mamy do siebie ten szacunek i darzymy się pomocą. Szacunek dla każdego z osobna odemnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dziękuję bardzo koledze Robertowi (robroy67) za nieoczekiwany prezent w postaci mikromierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Widać "święty" na forum jest nie tylko raz w roku . Aż serducho rośnie, że są jeszcze tacy ludzie, których stać na takie gesty w czasach gdzie głównie rządzi komercja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ludzi jest sporo, modelarze to bardzo fajna i zwarta grupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pierwsza sprawa, to taka, że mam propozycję, żeby ten temat zmienić na "podpięty", żeby zawsze był widoczny i nie trzeba go było szukać Druga sprawa, to taka, że i i ja zostałem potraktowany w sposób taki, że "szczena" mi opadła! Niniejszym bardzo dziękuję, za nadzwyczaj pozytywne podejście do mojego problemu z jednym motorkiem. PAWEŁ PRAUS, oraz KOLEGA MARCIN - MASK. Bardzo mi pomogli, sprowadzając z USA rzadki element do rekonstruowanego silnika. I zupełnie bezinteresownie!!! Bardzo za to kolegom dziękuję!!! Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Również chciałem podziękować Pawłowi Prausowi za pomoc w zdobyciu składników do paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kolejne podziękowania dla Tomasza (TeBe) za podarowanie 40-sto letniego zestawu Multiplex E1, będę miał co robić w najbliższym czasie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Serdeczne podziękowania dla Jarka z Grudziądza -==PEGAZ==- za przekazanie modelu na uwięzi Żuk-2, model co prawda wymaga małej kosmetyki ale będzie z pewnością jeszcze latał, jak coś z nim zrobię to pochwalę się na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wielkie DZIĘKI koledze IDFX vel Kacper za kawał konkretnej blaszki z aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 eee tam .. 3 kg to nie taki jeszcze kawał Cieszę się, że dotarła i mam nadzieję, że pochwalisz się efektem prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Kacper /idfx/, serdeczne dzięki za podarowanie mi serw, i to nie byle jakiej jakości. Na dodatek poniesione koszty przesyłki. Dzięki, dzięki, wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Z całego serca dziękuje użytkownikowi DARIUS1 za podarowanie mi tłumika do silnika żarowego (ASP). Przybieram wiarę w ludzi że ktoś jeszcze czasem pomoże lub czym kogoś obdaruję tak po oprostu . Jeszcze raz Darku dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cieszę się że mogłem pomóc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czy ktoś z Was nie ma może kolegi, znajomego lub kogokolwiek bliższego w mieście Passaic ( https://pl.wikipedia.org/wiki/Passaic_%28New_Jersey%29w New Jersey ) w Stanach. Mam sprawę dotyczącą mojego nie modelarskiego, ale również hobby. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Podziękowania dla forumowicza "Pułkownik" za bezinteresowne przekazanie regulatora. Dziękuję i pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi