Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 9 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Października 2023 Zacząłem trochę nietypowo nowy model. Na pierwszy ogień poszedł celownik odblaskowy stosowany w IAR 80. Brakuje tylko poduszki z przodu. 15 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mirolek Opublikowano 9 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Października 2023 Wielkie rzeczy zaczynają się od tych małych ... podglądam i czekam na rozwój zdarzeń ? ms 5
Jerzy_R Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Aż strach się nie bać, kiedy się pomyśli jak reszta będzie wyglądała...
kesto Opublikowano 9 Października 2023 Autor Opublikowano 9 Października 2023 24 minuty temu, Jerzy_R napisał: Aż strach się nie bać, kiedy się pomyśli jak reszta będzie wyglądała... aż tak źle?
jarek996 Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 2 godziny temu, Jerzy_R napisał: Aż strach się nie bać, kiedy się pomyśli jak reszta będzie wyglądała... Bedzie PRAWIE tak piekny, jak moj mial byc ? Jaki masz do niego silnik Krzysiu? Elektryk?
mirolek Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Cytat Jaki masz do niego silnik ... powinna być benzynowa gwiazda ale na pewno Krzysiek "spłyci" temat elektrykiem ? ms
kesto Opublikowano 9 Października 2023 Autor Opublikowano 9 Października 2023 Benzynową gwiazdę to zastosuje Jarek, ja zastosują cichy napęd lub jak to mówi mój kolega muzyk - niemy.? 1
jarek996 Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Moge Ci sprzedac OSa gwiazde. W koncu sobie troche upieprzysz lapy olejem, a nie tylko zywicami i zelkotami ?
Jerzy_R Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 2 godziny temu, kesto napisał: aż tak źle? Wiem, mój wpis brzmi dość niefortunnie ale jak początek prac tak wygląda... Siadam, podziwiam i się nie odzywam,
solainer Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Miałem zamiar zamieścić relacje z budowy Panthera ale przy takiej konkurencji to odpuszczam bo wyglądało by to zbyt amatorsko w zestawieniu tym co się tu zapowiada. Super czekam na rozwój wydarzeń ?
tytan12 Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 40 minut temu, solainer napisał: Miałem zamiar zamieścić relacje z budowy Panthera ale przy takiej konkurencji to odpuszczam bo wyglądało by to zbyt amatorsko w zestawieniu tym co się tu zapowiada. Super czekam na rozwój wydarzeń ? No,nie mów,każda robota jest piękna,dawaj. 1
FockeWulf Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Miałem zamiar zamieścić relacje z budowy Panthera ale przy takiej konkurencji to odpuszczam bo wyglądało by to zbyt amatorsko w zestawieniu tym co się tu zapowiada. Super czekam na rozwój wydarzeń Relacji na forum jest tak mało, że z chęcią bym coś merytorycznego poczytał. Zawsze można coś popatrzyć i "popodziwiać". 1
jarek996 Opublikowano 10 Października 2023 Opublikowano 10 Października 2023 Moge zamiescic relacje ze sprzatania mojej modelarni! To jedyna rzecz, jaka sie wydarzy w moim "modelarstwie" w tym roku ? 4
model Opublikowano 10 Października 2023 Opublikowano 10 Października 2023 20 minut temu, jarek996 napisał: Moge zamiescic relacje ze sprzatania mojej modelarni! To jedyna rzecz, jaka sie wydarzy w moim "modelarstwie" w tym roku ? ???? Co do relacji Kesto siadam z tyłu skromnie na widowni i śledzę poczynania, będzie co oglądać. ?
jarek996 Opublikowano 10 Października 2023 Opublikowano 10 Października 2023 Smiejecie sie ze mnie, ale dobrze wiecie, ze SPRZATNIETA modelnia przybliza nas do pracy w tejze! Jesli ja dzisiaj NIC juz na stole nie moge polozyc, to wiadomym jest, ze przeciez nic tez nie zaczne budowac. Nadchodzi zima, wiec jak sprzatne, to moze cos podlubie ? Na razie musze sprzedac troszke rzeczy, zeby zrobic luz na polkach. Zaczalem od spaliniakow.
kesto Opublikowano 10 Października 2023 Autor Opublikowano 10 Października 2023 10 godzin temu, solainer napisał: Miałem zamiar zamieścić relacje z budowy Panthera ale przy takiej konkurencji to odpuszczam bo wyglądało by to zbyt amatorsko w zestawieniu tym co się tu zapowiada. Super czekam na rozwój wydarzeń ? Dawaj, dawaj Piotrek. Każda relacja jest cenna... nawet ze sprzątania modelarni.
model Opublikowano 10 Października 2023 Opublikowano 10 Października 2023 1 godzinę temu, kesto napisał: Dawaj, dawaj Piotrek. Każda relacja jest cenna... nawet ze sprzątania modelarni. Czym bardziej człowiek wysprząta tym bardziej potem niczego nie można znaleźć ?
tytan12 Opublikowano 10 Października 2023 Opublikowano 10 Października 2023 3 godziny temu, model napisał: Czym bardziej człowiek wysprząta tym bardziej potem niczego nie można znaleźć ? To jest prawda,ale ile radochy jest ,przy odnalezieniu rzeczy,które poginęły po poprzednim sprzątaniu?. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 12 Października 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Października 2023 Drążek sterowy 5 1
Grifon Opublikowano 12 Października 2023 Opublikowano 12 Października 2023 Coś mi się wydaje, że będzie ruchomy ten drążek?
Rekomendowane odpowiedzi