kesto Opublikowano 27 Stycznia Autor Opublikowano 27 Stycznia 18 godzin temu, pacek napisał: powiedz mi, dlaczego Ty wszystko robisz tak nieskazitelnie złudzenie optyczne 🙂
pacek Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 15 minut temu, kesto napisał: złudzenie optyczne 🙂 uff, to mnie uspokoiłeś
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano Środa o 11:57 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Środa o 11:57 Założyłem laminatowe pokrywy podwozia. 11
jetfan Opublikowano Niedziela o 18:13 Opublikowano Niedziela o 18:13 Jak oglądam Twoją relację to mi się odechciewa robić czegokolwiek. Nie jestem w stanie działać tak perfekcyjnie Piękna robota po prostu.
pacek Opublikowano Niedziela o 19:48 Opublikowano Niedziela o 19:48 1 godzinę temu, jetfan napisał: Nie jestem w stanie działać tak perfekcyjnie odezwał się Pan perfekt Zbyszku nie bądź taki skromny, widuję Twoje modele. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 13 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 godzin temu 18 godzin temu, pacek napisał: Zbyszku nie bądź taki skromny, widuję Twoje modele. Widziałem Wasze modele i staram się, aby moje nie wypadły "blado" Trochę pracy nad przejściem kadłub-skrzydło. 6
Rekomendowane odpowiedzi