kesto Opublikowano 27 Stycznia Autor Opublikowano 27 Stycznia 18 godzin temu, pacek napisał: powiedz mi, dlaczego Ty wszystko robisz tak nieskazitelnie złudzenie optyczne 🙂
pacek Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 15 minut temu, kesto napisał: złudzenie optyczne 🙂 uff, to mnie uspokoiłeś
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 28 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Stycznia Założyłem laminatowe pokrywy podwozia. 12
jetfan Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Jak oglądam Twoją relację to mi się odechciewa robić czegokolwiek. Nie jestem w stanie działać tak perfekcyjnie Piękna robota po prostu.
pacek Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 1 godzinę temu, jetfan napisał: Nie jestem w stanie działać tak perfekcyjnie odezwał się Pan perfekt Zbyszku nie bądź taki skromny, widuję Twoje modele. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 2 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Lutego 18 godzin temu, pacek napisał: Zbyszku nie bądź taki skromny, widuję Twoje modele. Widziałem Wasze modele i staram się, aby moje nie wypadły "blado" Trochę pracy nad przejściem kadłub-skrzydło. 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 18 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Lutego Trochę prac przy podwoziu. Dorobiłem imitację siłownika hydraulicznego i sprawdziłem, czy da się podwozie zamknąć bez kolizji. Da się 15
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 26 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Lutego Detale podwozia. 17
Grzesiek Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Jeszcze jak by ta hydraulika hamulców działa to miód na uszy. Jest super Krzysiek 👍 1 1
kesto Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego 21 godzin temu, Grzesiek napisał: Jeszcze jak by ta hydraulika hamulców działa to miód na uszy. Może być problem, bo przewody wysokiego ciśnienia zrobiłem z czarnej sznurówki.😆
jędrek Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 2 godziny temu, kesto napisał: Może być problem, bo przewody wysokiego ciśnienia zrobiłem z czarnej sznurówki.😆 Uszczelnimy silikonem i będzie git,tylko w tych drutach musiałbyś przewiercić otwory😁
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 15 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 godzin temu W dniu 27.02.2026 o 18:51, jędrek napisał: Uszczelnimy silikonem i będzie git,tylko w tych drutach musiałbyś przewiercić otwory😁 Druty są już wygięte, a nie mam takiego wygiętego wiertła😁. Dalsze prace nad modelem. Zaczynam wypełniać wnęki podwozia. 13
Rekomendowane odpowiedzi