paulusr Opublikowano 1 Maja 2024 Opublikowano 1 Maja 2024 a to znacie? oraz to... https://www.youtube.com/watch?v=JuNmgSVMuRE&list=RDMM&start_radio=1&rv=usBMUehGDF0 Pamiętam kiosk Ruchu gdzie zakupiłem ten singiel. Działa do dziś ale singli już nie sprzedają... Andrzej Nowak...
Viper Opublikowano 2 Maja 2024 Opublikowano 2 Maja 2024 Skoro przypominasz Damy polskiej piosenki, które potrafiły genialnie śpiewać i nie musiały szokować wyglądem, czy zachowaniem, by zwrócić na siebie uwagę, to ja dorzucam jeszcze trzy Panie 1
RomanJ4 Opublikowano 19 Października 2024 Opublikowano 19 Października 2024 Darude "Sandstorm" w trzech odsłonach trochę inaczej.. (szkoda, że 1 nie cały utwór)..
RomanJ4 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Chociaż wielu niezbyt lubi góralszczyznę, to dzieciaki są bezbłędne... cała msza.. https://www.onet.pl/informacje/stacja7/pasterka-z-mala-armia-janosika-zachwycila-internautow-to-nagranie-jest-hitem-w-sieci/7chq6qy,30bc1058 2
jarek996 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 10 godzin temu, dziobak napisał: Stres, troszke jak wczesny Sabbath
Viper Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 A ja polecam Sparklehorse, moje niedawne odkrycie, zespół który już niestety od dawna nie istnieje
Lech Mirkiewicz Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Aż w RPA znalazłem wspaniałego multiinstrumentalistę. Warto się wsłuchać 🙂
dziobak Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 A tu ciekawostka - jednoręki perkusista. Stracił rękę w wypadku
RomanJ4 Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia Chociaż obecnie wszystko co rosyjskie jest na cenzurowanym, to jednak uliczni wirtuozi.. RussBand Peddlers Коробейники Russian street musicians.mpg -1.webm
jarek996 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ludzie czesto zapominaja, ze scena (i swoj zespol) to jedno, a zycie i inne zainteresowania, drugie. Np taki perkusista Sebastian Lanser, zap.......a w deth metalowym (i to dosyc ekstremalnym) zespole, a na codzien gra tez i jazz i czasem klasyke!
Viper Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Wielką miłością ŚP Charliego Wattsa z Rolling Stones też był jazz, w wolnym czasie od Stonesów grał w jazzowych przedsięwzięciach, podobnie kultowy perkusista "Ginger" Baker z Cream grał chyba wszystko, z jazzem włącznie, lubił wyzywać perkusistów z innych gatunków na swego rodzaju pojedynki, które często wygrywał Więc to tylko pokazuje, ze podziały są trochę sztuczne, jest tylko dobra i zła muzyka i dobrzy i źli wykonawcy
jarek996 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu John Sykes nie żyje. Legendarny gitarzysta miał 65 lat
Rekomendowane odpowiedzi