Viper Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 To jeszcze coś ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Przypomniałem sobie o ważnym zespole mojej młodości, nadal brzmi świetnie i słucha się tego dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 To jeszcze ciś takiego, inny wykonawca i nastrój, ale utwór ponadczasowy To jeszcze fajny kobiecy głos To jeszcze fajny duet, Dziewczyna z gitarą i charakterystycznym głosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Korzystając z okazji, coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 oraz cały album: https://pigletsddeepforest.bandcamp.com/ Rok pracy po ponad 20 letniej przerwie w graniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 A Sobolewski kiełbasy na święta robi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 16 godzin temu, MASK napisał: A Sobolewski kiełbasy na święta robi dzieki...za kiełbasy też 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 W dniu 17.12.2023 o 23:39, MASK napisał: A Sobolewski kiełbasy na święta robi A kto to jest, jesli mozna zapytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Godzinę temu, mr.jaro napisał: A kto to jest, jesli mozna zapytac? Basista m.in z Van Halen, Widać go na klipach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 17 godzin temu, MASK napisał: Basista m.in z Van Halen A, dzieki. Tego nie wiedzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 12 godzin temu, mr.jaro napisał: A, dzieki. Tego nie wiedzialem. Jarek ; 5 punktow karnych ? Dolny klip "RIGHT NOW" z chyba najbardziej niedoceniana solowka Edka (zaczyna sie w 3:44) . Dla mnie fantastyczna, bez tych wszystkich jego tapingow i sztuczek znanych z innych solowek. Prawie bluesowa ? Dla porownania (nizej) solo ( i pierwsze i drugie) w "DREAMS" juz klasyczne "Edkowe". Taping, taping i taping ? Bez Edka gitary, swiat muzyki rockowej nie bylby taki jak jest. No a na samym dole , "lotnicza" wersja DREAMS !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 14 godzin temu, jarek996 napisał: Jarek ; 5 punktow karnych E tam. Ja sie na stare lata troche softie zrobilem i takie rzeczy jak Van Halen ustapily innym rodzajom muzyki, choc nie musi to oznaczac, ze sa gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Wesołych Świąt! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marnod2 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Markus K Przypominaja mi sie lata spedzone w Afryce! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Audiofil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Szkoda chłopa, fajną muzykę robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia jako jeden z bardzo nielicznych był autentyczny w tym co robił... "był w tej muzyce" innej od typowej, zmuszającej do myślenia... ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi