Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Zostałem zaproszony wraz z modelem RWD-22 przez Towarzystwo Historyczne MDLot. do wzięcia udziału w Pikniku Historycznym "Lotniczy Puck", który odbył się w dniach 17-19.07 w Pucku w byłej bazie Morskiego Dywizjonu Lotniczego. Miałem okazję poznać osobiście bardzo ciekawych ludzi, entuzjastów i znawców tematu i zdobyć kilka cennych informacji między innymi na temat malowań wodnosamolotów MDLotu. Nieocenionej pomocy udzielił mi znany artysta malarz i pasjonat lotnictwa - Jarosław Wróbel, autor wielu obrazów o tematyce lotniczej. Model wzbudził spore zainteresowanie również u redaktora Adama Sikorskiego - autora programu historycznego "Było... nie minęło". Ponieważ pojechałem z modelem nieoblatanym, mogłem zademonstrować go jedynie na ziemi, co wcale nie umniejszyło wartości historycznej jaką przedstawia. Na zdjęciach jestem wraz z Jarosławem Wróblem ( w białym mundurze pilota MDLot) , z red. A. Sikorskim, oraz przy replice Lublina R XIII G i przed siedzibą Muzeum MDLot w Pucku. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Bajka... pełen szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koriolan2 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wspaniały model. Wielki Szacun. Życzę dalszych sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awot Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Gratuluję i podziwiam, trochę też zazdroszczę ;-) Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Piękny model, włożyłęś w niego kuupę pracy, i pięknie że inni to potrafią docenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Super sprawa taka impreza, a model na 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 A byłem i przegapiłem yyyyyyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekkr Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 super!! szacunek za wykonanie!!! ale wiesz Kszysio!!! wszyscy czekają na tą wisienkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za słowa uznania. Co do wisienki na torcie to oczywiście będzie, ale muszę odłożyć to na późniejszy czas ze względu na nawał pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Wykonanie level mistrz. Świetny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Gratulacje Krzysiek. Ależ to musi być satysfakcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Bajka! Brawo, gratulacje - wspaniała robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Model jest super, ale.... jak już zaplątałeś się w "Było... nie minęło" pana Sikorskiego, to koniecznie będzie musiał być użyty georadar, bo inaczej nie poleci To trochę żart, ale na podstawie oglądania tych programów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Krzyśku gratulacje! A może uda się zaszczycić lotami Twojego modelu spotkanie w Skarżysku? Że o oblocie tam nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Grzesiu, do Skarżyska to już mam nadzieję model oblatać, więc pewnie spotkamy się nad zalewem . Wojtek, a skąd ty wytrzasnąłeś te emotikonki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 http://emoty.blox.pl/2008/06/Drodzy-emotikonkowicze-Oddaje-Wam-do-uzytku-nowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 szacunek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 I tak nie poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Krótki film nakręcony w trakcie imprezy "Lotniczy Puck" http://www.fotopuck.pl/viewpage.php?page_id=776 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi