Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Lipca 2015 Zostałem zaproszony wraz z modelem RWD-22 przez Towarzystwo Historyczne MDLot. do wzięcia udziału w Pikniku Historycznym "Lotniczy Puck", który odbył się w dniach 17-19.07 w Pucku w byłej bazie Morskiego Dywizjonu Lotniczego. Miałem okazję poznać osobiście bardzo ciekawych ludzi, entuzjastów i znawców tematu i zdobyć kilka cennych informacji między innymi na temat malowań wodnosamolotów MDLotu. Nieocenionej pomocy udzielił mi znany artysta malarz i pasjonat lotnictwa - Jarosław Wróbel, autor wielu obrazów o tematyce lotniczej. Model wzbudził spore zainteresowanie również u redaktora Adama Sikorskiego - autora programu historycznego "Było... nie minęło". Ponieważ pojechałem z modelem nieoblatanym, mogłem zademonstrować go jedynie na ziemi, co wcale nie umniejszyło wartości historycznej jaką przedstawia. Na zdjęciach jestem wraz z Jarosławem Wróblem ( w białym mundurze pilota MDLot) , z red. A. Sikorskim, oraz przy replice Lublina R XIII G i przed siedzibą Muzeum MDLot w Pucku. 5
koriolan2 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Wspaniały model. Wielki Szacun. Życzę dalszych sukcesów.
awot Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Gratuluję i podziwiam, trochę też zazdroszczę ;-) Rafał.
noker Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Piękny model, włożyłęś w niego kuupę pracy, i pięknie że inni to potrafią docenić.
mietekkr Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 super!! szacunek za wykonanie!!! ale wiesz Kszysio!!! wszyscy czekają na tą wisienkę
kesto Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za słowa uznania. Co do wisienki na torcie to oczywiście będzie, ale muszę odłożyć to na późniejszy czas ze względu na nawał pracy.
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Gratulacje Krzysiek. Ależ to musi być satysfakcja!
mjs Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Bajka! Brawo, gratulacje - wspaniała robota.
hubert_tata Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Model jest super, ale.... jak już zaplątałeś się w "Było... nie minęło" pana Sikorskiego, to koniecznie będzie musiał być użyty georadar, bo inaczej nie poleci To trochę żart, ale na podstawie oglądania tych programów
krankor Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Krzyśku gratulacje! A może uda się zaszczycić lotami Twojego modelu spotkanie w Skarżysku? Że o oblocie tam nie wspomnę...
kesto Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Opublikowano 21 Lipca 2015 Grzesiu, do Skarżyska to już mam nadzieję model oblatać, więc pewnie spotkamy się nad zalewem . Wojtek, a skąd ty wytrzasnąłeś te emotikonki?
wojcio69 Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 http://emoty.blox.pl/2008/06/Drodzy-emotikonkowicze-Oddaje-Wam-do-uzytku-nowa.html
kesto Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 Krótki film nakręcony w trakcie imprezy "Lotniczy Puck" http://www.fotopuck.pl/viewpage.php?page_id=776
Rekomendowane odpowiedzi