juras_p@op.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam. Czy któryś z kolegów, co dostał już te plany, zaczął budowę? Może któryś z was przerobił te plany pod laser? Zależy mi przede wszystkim na żeberkach skrzydeł. Wycięcie włośnicą ręczną tylu sztuk, to jednak żmudna robota i gwarancji jakości nie daje. A może ktoś wycinał je w pakiecie? proszę o odpowiedzi i podpowiedzi A dla tych, co to im nie wysłałem, tych planów, to mam je na chomikuj.pl mój chomik, to chomikjuraspl , a plany znajdziecie w zakładce dokumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkikul Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 jak jeszcze można również poproszę pkikul@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 osoby, które mają ww. plan prosze o plik na adres kosz@suszek.info .Przerobie je pod laser. Dla mnie fajna opcja poniewaz uczę się obsługi programu CAD od Googla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denny72 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Czy ja mógłbym prosić o plany oriona na denny.ul@email.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja bym poprostu załączył plik do pobrania i bez ceregieli i proszenia, oczywiście jeśli jest plan free, lub autor nie poniósł kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja bym poprostu załączył plik do pobrania i bez ceregieli i proszenia, oczywiście jeśli jest plan free, lub autor nie poniósł kosztów. A proszę Cię bardzo orion.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Serdeczne dzięki, ale wydrukować się tego nie da, to po prostu skan!!!! , fajnie by było jak by to był pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Może taki 3000 mm White_Trash-3000mm.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ktoś budował ten model powinienem o nim wiedzieć coś więcej? Pytam poniewaz szukam zajecia na letnie wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi