Gość horn3t Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ...a kto zrobił bum? Wiem, że są szybsze wyścigówki klasy F...F a dalej to wina filmowców i ja nie ogrodnik Ps. Marku ustaw w modelu tylko wychylenie lotek do góry na 1 przełączniku na maksa jak pozwalają ustawienia serwa, potem z wysokości koło 500 m rozpędź model pod kątem koło 60 stopni i pstryknij wyłącznikiem na początek na wysokości koło 100 m co doświadczysz napisz jeśli zrobiłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Raczej się nie odważę,chodz serwa i dzwignie wytrzymają. Na pewno wyjdzie z tego niezły fikołek Podejrzewam ,ze niechcący pstyknęłeś ,bo to twój mix do lądowania. Opowiadaj co było??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nic nie było nie chcący zawsze wszystko staram robić z rozmysłem a,że ciekawski ludek i sprawdzając wytrzymałość całości model odwaliłem na lotkach wspaniałą pętle z piękną muzyką zagraną skrzydłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Powiem Ci ,ze jeśli było jak mówisz to masz jaja Bo chyba bym się nie odważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Zawsze mówię mnij gadania więcej latania wtedy jaja nie potrzebne Marku lataj i dawaj jakieś foty i filmik Ps. ten myk z lotkami powtarzany wiele razy i inne ciekawe sztuczki jak np, szybka równa beczka na jednym pstryczku ale na nowy sezon trzeba chyba wymienić serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 .... Ps. ten myk z lotkami powtarzany wiele razy i inne ciekawe sztuczki jak np, szybka równa beczka na jednym pstryczku ... Hej może byś się podzielił tymi mykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Na pewno coś wrzuce w weekend,ale Ty Krzyśku musisz wrzucić ten myk z 500m z lotkami na maxa Chcę to zobaczyć,bo mój nie wiem czy to wytrzyma Beczka na pstryczku ze SW i lotkami? Taki mix robilem na przełączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Z filmem to będzie ciężko dziś sobie polatałem i parę razy pstrykałem lotki do góry pozostałe myki powyłączałem bo robiło się niebezpiecznie i niestety staroć powoduje że nie panuje się nad galaktologią ale zachęcam do eksperymentów zwłaszcza tym modelem jest wdzięczny i bardzo go lubię - wytrzyma wiele. Ps. Marek na filmie,który gdzieś wcześniej wstawiłem autorstwa Arabata (za co mu bardzo serdecznie dziękuję bo to jedyny człek co sfilmował mój model) przy tych szybki zejściach i wyrwaniach własnie w którymś momencie są lotki używane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Krzysiu, mamy kopać po całym forum? Wstaw proszę linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Piotrek ,chyba chodzi o to ,wymiata zdrowo nam Krzychu https://www.youtube.com/watch?v=MbL56fl9ctc#t=31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ano faktycznie, czapki z głów Krzysztof! PS Jakoś nikt mojego jastrzebia nie chciał odkupić to poeksperymentuje jesiennie... a nóż widelec podoła i wytrzymie takie latanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ciężko będzie cię przebić z tymi filmami Chyba jakiś cyrkiel wypierfajdole,żeby jakiś efekt zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Krzyśku, jak juz musisz tak latać to mozesz dac pstryczek włączający takiego odwrotnego snap-flapa czyli lotki do wysokości. Wtedy z automatu lotki pójdą Ci za drążkiem a Ty nie pędzisz musiał niczym pstrykać "wtempo" Większy model robi taki myk bez tego dziwnego lotkowania A po takim filmie i opisach, w niedługiej przyszłości pojawi siesta postów ze pękł bagnet lub skrzydła w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 A po takim filmie i opisach, w niedługiej przyszłości pojawi siesta postów ze pękł bagnet lub skrzydła w locie Dokładnie jak mówi Jurek, szans nie ma. Na wiosnę próbowałem, tyle że wspomogłem się jeszcze silnikiem przez chwilę. Wiało wówczas jakieś 5-6m/s. Skrzydła zostały a kadłub poleciał dalej. Odebrałem właśnie wzmocnione węglem w krytycznych miejscach. Na wiosnę podejmę jeszcze jedną próbę i zobaczymy. Przy mniejszych prędkościach nie było problemu, robiłem taki wymyk czy jak to nazwac często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Pakiety naładowane pełna moc w gotowości,jeszcze czekam na czeskie 5S ,ale teraz wypróbuje Bolt i A-spec. W obydwu zastosowana nowa technologia ponoć radziły sobie nawet na MŚ. Dzisiaj miała być próba generalna,bo pogoda była cudowna,ale kac rzucił mną o podłogę Czyli jutro postaram się coś nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 A Spece sobie radzą nawet w łódkach. Są naprawde dobre, przynajmniej te 6600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Bałem się ich bo zainwestowałem kiedyś w nanotechy i okazały się do d...pu po kilku ładowaniach. Kasa poszła w błoto! Ale te A-spec ponoć całkiem inna technologia. Więc trzeba dać kredyt zaufania. Bolt też jest interesujący,bo na podobnej technologii,większa pojemność mimo tej samej wagi.Wiec zobaczę która puchnie szybciej i gdzie większy spadek napięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Marku, przecieraj szlaki i daj proszę znać. Sam również szukam dobrych pakietów bo nanotechy to jakaś porażka.... Oczywiście na filmik już mam zakupione chrupki... PS Na lotnisku kac przechodzi momentalnie.... jak tylko model oderwie się od ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nanotechy były porażką i to grubą. My stosujemy A- Spece i w tym roku niektórym sprawdziły się cele Redzone w pojemności 6300 i mniejsze 2600. Bardzo twarde cele mieliśmy w zeszłym roku, były to No-name z jakiejś fabryki w Chinach. Opisane były jako Fullymax ale czort ich wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi