Tomek Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Tez kuzwa nie masz co robić tylko się po szpitalach włóczyć ! Zdrówka życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 I jak teraz przez bramkę na lotnisku przejdziesz aby nie zapipało Zdrówka i sprawności życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Jędrek, dzielny jesteś. Jak juz wrócisz do domu, to wpadnij do mnie w ramach rehabilitacji. Trzymaj sie , i prędko wracaj do zdrowia.( Będzie ladna blizna na prawym kolanie ... eee ja też mam podobną - ale od śmigla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Również życze udanej rehabilitacji i szybkiego powrotu do zdrowia p.Andrzeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster222 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. A co do blizn, to ponoć kobiety bardzo kręcą :-) Wypalcowane na androidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Szybkiego powrotu do zdrowia i pełnej sprawności życzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Po pierwsze z tym można żyć, więc się nie martw i bądź dobrej myśli, po drugie masz już do końca życia nierdzewkę , która nigdy się nie popsuje. Andrzej podstawa szybkiego powrotu do zdrowia to rehabilitacja. Absolutnie nie można jest zaniedbać. Szybko wracaj do pełni sił bo Orlik czeka na dokończenie. Nikt tego za Ciebie ni skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Andrzej - witaj w "klubie złomarzy". Dużo zdrowia życzę i skutecznej rehabilitacji - to podstawa. Pozdrawiam Ryszard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Nowa wersja podwozia do modelu wanadowo-molibdenowa Podwozie skladane? Servoless? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jak ta klapka (biała) na podwoziu jest mocowana, zawiasy i mały zameczek zatrzaskowy czy po prostu na magnesy ? :-). A tak na poważnie to najszybszego powrotu do pełnej sprawności i jeszcze szybszego powrotu do domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Dzięki Koledzy za słowa otuchy. Jestem już w domu , teraz tylko kilka m-cy rehabilitacji. Robić co prawda fizycznie przy modelu nie będę, ale chociaż sobie pomazam trochę plany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Panie Andrzeju życzę szybkiego powrotu do zdrowia. P.S. Ja 5 grudnia kładę się do słupskiego szpitala......... Bacznie obserwuję Pana budowę ORLIKA i jestem pod wielkim wrażeniem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Andrzej a wziąłeś w planach (modeli) poprawkę, że teraz będziesz jak antena kierunkowa działa i ściągał fale i , trzeba zrobić odpowiednią korektę w modelach ,ustawiając odbiornik lekko pod kątem w stosunku do tego co do tej pory było??? Andrzej jeszcze raz zdrowia. p.s. A jak byś nie miał co robić z Orlikiem to wyślij mi go do Francji, dokończę go za Ciebie , oblatam i jeśli nadal będzie cały,to odeślę Ci go z powrotem do kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tomek jak oblatasz i będzie cały to nie wysyłaj tylko zalej paliwa do pełna i do kraju niech sam doleci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Marcin zdrowia życzę Andrzej a wziąłeś w planach (modeli) poprawkę, że teraz będziesz jak antena kierunkowa działa i ściągał fale i , trzeba zrobić odpowiednią korektę w modelach ,ustawiając odbiornik lekko pod kątem w stosunku do tego co do tej pory było??? Andrzej jeszcze raz zdrowia. p.s. A jak byś nie miał co robić z Orlikiem to wyślij mi go do Francji, dokończę go za Ciebie , oblatam i jeśli nadal będzie cały,to odeślę Ci go z powrotem do kraju. Tomek, sie weźmie i zaekranuje i będzie git. A Orlika to sam będę kończył . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Witaj ! Szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Wracaj do zdrowia ! Czyżby było "przymusowe lądowanie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam Popracować fizycznie przy modelu na razie nie mogę, to trochę porysowałem . Tablice przyrządów do kabiny Orlika. Coś tam trzeba będzie włożyć do środka. To są tylko rysunki jak będzie to wyglądać, trzeba będzie zrobić je fizycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Podziwiam Andrzeju zdolności "malarskie" :-) Żebym to ja tak potrafił... Do swego dwupłata trzeba będzie kupić chyba jakiegoś "gotowca" od Ła-7, czy innego "sowieta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Szpitalne stanowisko dowodzenia na 3 tyg. Później powoli biorę się za Orlika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi