robertus Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzisiaj pogoda dopisała. Niskie przeloty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No, nieźle parę razy przykosiłeś, szczególnie ok. 3-ciej minuty z nurkowania. Ja też dzisiaj szarżowałem i miałem mniej szczęścia. Poleciałem Breakfastem z kamerą (ściśle telefonem), chcąc sfilmować obejście w fazie wiosny i przywaliłem w wysokie drzewo sąsiada. Dobrze, że spadł na ziemię, a nie zawisł na stałe na 15-tu metrach, drugie dobrze, że z kolei nie wpadł do mętnej wody w rowie. Skrzydła do wymiany, śmigło zaginęło i ogólnie dwója za bezpieczeństwo i przestrzeganie procedur. Ten fakt przyśpieszy i tak już właściwie postanowioną budowę alternatywnego płata z profilem Kfm, tyle że teraz nie tylko ze względów "naukowo- poznawczych", co z konieczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzisiaj pogoda dopisała. Niskie przeloty Świetny film i loty. Poza atrakcyjnym wyglądem - wyjątkowo udany akustycznie model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zbyszku, podejrzyj jak zrobiłem skrzydło kfm3 w Wing Dragonie. Skrzydło proste łatwe i przyjemne w robieniu jak i w lataniu. Dzięki Bartku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No właśnie- coś takiego, z tym, że u mnie z zastrzałami i oklejone taśmą. Klap w tej wersji już nie będzie, zresztą w dotychczasowej konfiguracji, choć były, za bardzo z nich nie korzystałem, nie było jakiegoś wstrząsającego efektu ich działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mogę prosić o zdjęcie Twojego patentu na montaż kamerki na głowie? Bo chyba tak masz rozwiązane? Fajnie te filmiki są wykadrowane i model nie ucieka z kadru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Kwestia doświadczenia w kręceniu głową a nie oczami. Obecnie kręcę kamerą Samsung W200 i Mobiusem na raz. A potem łączę obraz z Mobiusa i dźwięk z W200. Wada? Noszę na głowie takie coś. W tym wątku trochę je potestowałem http://pfmrc.eu/index.php?/topic/26335-czym-krecicie-swoje-loty/page-3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Od czasu do czasu trzeba by coś nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Bardzo fajnie lata, a estetyka pierwsza klasa! Rośnie mi apetyt na kombata, ale chyba na początek w najpopularniejszej klasie.Jeszcze raz - MEGA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jak dobrze, że już wiosna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Bardzo fajny dźwięk, taki nie elektryczny,prawda? Zastanawiałem się skąd sie to bierze, chyba od smigła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ciagle w służbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nie widziałem go wcześniej - świetny odgłos i fajnie lata. Nie przepadam za styropianem, ale ten wygląda całkiem zacnie. PS. Wybierasz się czasami na lotnisko w Mirosławicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Przegląd, tu się coś odkleiło, tam trzeba coś poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Z wizytą w Raciborzu, do dokumentacji . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 takie analizy to ja rozumiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Przynajmniej konkretnie i na temat, bez zbednych "profesorskich" wywodów???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Taki Zdziś 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Ladnie to tak niszczyc plony podczas ladowania? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 To i ja dałem się skusić na czterdziestkę. Model zamówiony, z wyposażenia będzie silnik Dualsky XM 2834EA-11 V3, pakiety 2200 30C,śmigło APC 11x7E,serwa Corona 939mg,chowane drukowane podwozie. Czy jesteście w stanie podpowiedzieć mi jakiej średnicy kołpak dokupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi