Skocz do zawartości

Curtiss P-40C Tomahawk IIB rozp. 120cm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, nieźle parę razy przykosiłeś, szczególnie ok. 3-ciej minuty z nurkowania. Ja też dzisiaj szarżowałem i miałem mniej szczęścia. Poleciałem Breakfastem z kamerą (ściśle telefonem), chcąc sfilmować obejście w fazie wiosny i przywaliłem w wysokie drzewo sąsiada. Dobrze, że spadł na ziemię, a nie zawisł na stałe na 15-tu metrach, drugie dobrze, że z kolei nie wpadł do mętnej wody w rowie. Skrzydła do wymiany, śmigło zaginęło i ogólnie dwója za bezpieczeństwo i przestrzeganie procedur.

Ten fakt przyśpieszy i tak już właściwie postanowioną budowę alternatywnego płata z profilem Kfm, tyle że teraz nie tylko ze względów "naukowo- poznawczych", co z konieczności :)

Opublikowano

Zbyszku, podejrzyj jak zrobiłem skrzydło kfm3 w Wing Dragonie. Skrzydło proste łatwe i przyjemne w robieniu jak i w lataniu.

Dzięki Bartku.

Opublikowano

No właśnie- coś takiego, z tym, że u mnie z zastrzałami i oklejone taśmą. Klap w tej wersji już nie będzie, zresztą w dotychczasowej konfiguracji, choć były, za bardzo z nich nie korzystałem, nie było jakiegoś wstrząsającego efektu ich działania.

Opublikowano

Mogę prosić o zdjęcie Twojego patentu na montaż kamerki na głowie? Bo chyba tak masz rozwiązane? Fajnie te filmiki są wykadrowane i model nie ucieka z kadru.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo fajnie lata, a estetyka pierwsza klasa! Rośnie mi apetyt na kombata, ale chyba na początek w najpopularniejszej klasie.

Jeszcze raz - MEGA!

• 7 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Nie widziałem go wcześniej - świetny odgłos i fajnie lata.

Nie przepadam za styropianem, ale ten wygląda całkiem zacnie.

PS. Wybierasz się czasami na lotnisko w Mirosławicach ?

• 2 lata później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

To i ja dałem się skusić na czterdziestkę. Model zamówiony, z wyposażenia będzie silnik Dualsky XM 2834EA-11 V3, pakiety 2200 30C,śmigło APC 11x7E,serwa Corona 939mg,chowane drukowane podwozie. Czy jesteście w stanie podpowiedzieć mi jakiej średnicy kołpak dokupić? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.