RobUK Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wygląda .... super. Gratuluję. Prześledziłem cały wątek i muszę powiedzieć, że podziwiam wasz zapał, wytrwałość, cierpliwość i dbałość o szczegóły. Może tego iż nie jest to "wierne odwzorowanie oryginału" ... jak dla mnie .... piękny model co tu dużo gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 piękny model sam zastanawiałem się nad "11" ale jeżeli już to w skali 1/2 , widzę że jest dużo modelarzy z modelami drugo wojennymi a nikt nie organizuje zlotów właśnie takich modeli wszędzie tylko akrobat i akrobaty może warto pomyśleć o czymś takim ? Pozdrawiam Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/45638-polskie-skrzyd%C5%82a-radawiec-2014/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/45638-polskie-skrzyd%C5%82a-radawiec-2014/ bardzo fajnie super że organizujecie taką imprezę i to do tego na moich rodzinnych ziemiach ale no właśnie ale postawiliście wielki szlaban bo ja jestem zwolennikiem LUFTWAFFE i przykro mi ale nie posiadam w swoich zbiorach ani jednego POLSKIEGO samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Irek, przybywaj, ja tysz mom Luftwaffe , najwyżej nas zestrzelom !!!! Na wystawie damy tabliczkę, że są nie cacy, i że ich dywizjon 303 strancał!!! Nie? Nie martw się, przyjeżdżaj. Zapraszamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Irek, przybywaj, ja tysz mom Luftwaffe , najwyżej nas zestrzelom !!!! Na wystawie damy tabliczkę, że są nie cacy, i że ich dywizjon 303 strancał!!! Nie? Nie martw się, przyjeżdżaj. Zapraszamy Piotruś z wielką chęcią jeżeli tylko Bóg , partia , zdrowie , pieniądze no i ŻONA pozwolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Pozdrawiam wszystkich zapraszam na zlot gigantów do Poznania 7/8.06 miło bedzie gościć eskadre 11i inne maszyny do miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Normalnie ... zazdraszczam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Normalnie ... zazdraszczam ... Robert do Roberta nie zazdraszczaj tylko zakasaj rękawy i zacznij budowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Robercie masz tak jak chciałeś,teraz możesz porównać wielkość mojej P 11c do mnie,ja mam 176 cm wzrostu,więc widać jego wielkość. Model jest przygotowany do oblotu,który odbędzie się jutro,jeżeli pogoda dopisze,silnik pięknie pracuje,nie ma drań modelu jak przy silniku jednocylindrowym,pięknie wchodzi na obroty bez żadnego zająknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 I jak wypadł oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Pozdrawiam wszystkich zapraszam na zlot gigantów do Poznania 7/8.06 miło bedzie gościć eskadre 11i inne maszyny do miłegoGdzie to dokładnie jest w Poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zlot Gigantów 2014 już się odbył w czerwcuhttp://www.aeroklub.poznan.pl/artykuly.php?id=262 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Coś zapadła cisza model lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariopilot Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ja sie moge pochwalić że lata ,(P11 Leszno ) a tu coś temat umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mariusz jest skromny więc rozszerzę trochę jego wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Trochę na odświeżenie ciekawego tematu filmik kolejnej latającej jedenastki na jaki natknąłem się przypadkiem na tubie. Dla odmiany Hiszpania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tyle że nie z tego zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 11-tka, jak 11-tka... Co z tego, ze nie z TEGO zestawu? Za to bardzo oryginalne lotnisko. Prawie plaża. No i ten jakże swojski dźwięk podkaszarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark3 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Panie Henryku model jest piekny po pana foto relacji zamawiam 11-tke Mam pytanie jakich kleji pan uzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi