sbogdan1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Janek na szybkości wrzucam foty na razie dwie Pozdrówka ...
Łukasz.S Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 Po nieobecności na naszym lotnisku bo jak nie padało to grzało, trzeba było trochę pokosić bo trawa opanowała pas startowy Jak to giermek rycerzowi czyścił konia i zbroję tak nowy pilot też musiał pomóc Nawet paralotnia rc się trafiła Jak już pas startowy gotowy zaczynamy holowania szybowców Balancą
Łukasz.S Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Opublikowano 13 Lipca 2015 Jeszcze nie Belanca ale poczciwy Piper holuje dalej
amks22 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Muszę sie do Was wybrać na szkolenie , wszystko gotowe w Valiancie, potrzebuję tylko instruktora i szybowca do holowania
sbogdan1 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Muszę sie do Was wybrać na szkolenie , wszystko gotowe w Valiancie, potrzebuję tylko instruktora i szybowca do holowania Kazek i ja bym się chętnie wybrał.Trzeba by zorganizować najazd na Bugaj...lotnisko. A tak przy okazji szybowca bez napędu to chyba następny level do zrealizowania.Co jak co ale podejście do lądowania tyko jedno, no chyba że jest jakiś jeszcze zapas na drugi ciasny krąg.
Łukasz.S Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 Muszę sie do Was wybrać na szkolenie , wszystko gotowe w Valiancie, potrzebuję tylko instruktora i szybowca do holowania My oczywiście zapraszamy do nas, instruktor się znajdzie a o szybowca się nie martw my mamy Kazek i ja bym się chętnie wybrał.Trzeba by zorganizować najazd na Bugaj...lotnisko. A tak przy okazji szybowca bez napędu to chyba następny level do zrealizowania.Co jak co ale podejście do lądowania tyko jedno, no chyba że jest jakiś jeszcze zapas na drugi ciasny krąg. Boguś nie ,,najazd na Bugaj...,, tylko nalot Co do lądowania miejsca jest dużo nie ma się czym martwić... Ustalimy jakiś termin i polatamy u nas 1
Łukasz.S Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Muszę odświerzyć temat bo tu coś cicho Żeby nikt nie myślał że u nas nic się nie dzieje , tak więc wakacje się skonczyly, dzieci poszły do przedszkola inne do szkoly więc... Skończył się czas wolny i trzeba znowu zacząć latać na całego Pierwsze ustawienie aparatury... Teraz montaż bateri... I nasi nowi młodzi piloci w akcji i tu podkreślę że naprawde dobrze się zapowiadają Latanie po ciemku podnosi adrenalinę I jak to zawsze bywa z lotniska pakujemy sie po zmroku
Janek.T Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Cieszy mnie to że 10 latki zrobiły duży postęp w lataniu oby tak dalej było to będziemy mieć następców
endriuRC Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Młodych pilotów serdecznie pozdrawiam, sam pamiętam jak w tym wieku modelarzyłem lecz nie było $$ na modele. Powodzenia chłopaki
Janek.T Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Słyszałem Łukasz że nabyłeś coś nowego może byś się pochwalił ciekawy jestem co to
Łukasz.S Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Coś tam się trafiło nabyć a Ty czasem nie masz czegoś nowego w garażu bo auto stoi ostatnimi czasy na polu
Łukasz.S Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 A to tajemnica co nabyłeś? Pewnie UFO
Xan86 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Janek pokaż tego Twojego nowego Piperka
Janek.T Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Żadna tajemnica jutro zrobię zdjęcia i wystawie
Janek.T Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 A ty Łukasz pokaż swój nabytek Krzysiek wielkie to ledwo mieści się w garażu
Rekomendowane odpowiedzi