Leszekm35 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A pilot ma spadochron , żeby nie spadł ze stołu no właśnie żona się zapytała gdzie ma spadochron a ja na to lepiej żeby mu nie był potrzebny heheh A co to w ogóle jest za model ,wymiary,silnik ? Dla mnie coś Piperkowatego . Rafał piperkowaty hehe DA-18 2,7 metra 1,8 długość silnik mvvs 26 benzynka
Shock Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To może nieśmiało zaproponuję oblot u Nas .Byłeś z rodzinką ,myślę że miło wspominacie . Wiem że kawałek drogi ale oblot to ważna rzecz ,potem jak wszystko będzie ok to będziesz upalał u siebie .
Leszekm35 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To może nieśmiało zaproponuję oblot u Nas .Byłeś z rodzinką ,myślę że miło wspominacie . Wiem że kawałek drogi ale oblot to ważna rzecz ,potem jak wszystko będzie ok to będziesz upalał u siebie . Dziękuję dlaczego nieśmiało Tak wspominam bardzo sympatycznie i na pewno przyjadę .Jeszcze czekam na odbiornik do niego pewnie we wtorek przyjdzie. No to w sumie mam dwa na oblot katanę i piperka:) ps. ale to pojedynczo bo do lanosa dwóch nie wsadzę heheh
Łukasz.S Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Leszek straszne ładny model i pilot też. Przynajmniej stoi koło modelu a nie tylko w kabinie . Ja też muszę wreszcie oblatać Diablotina.
Leszekm35 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Leszek straszne ładny model i pilot też. Przynajmniej stoi koło modelu a nie tylko w kabinie . Ja też muszę wreszcie oblatać Diablotina. WP_20160413_18_09_52_Pro.jpg Dzięki Łukasz no powiem szczerze , że napatrzyć się na niego nie mogę . W rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej To chyba musimy te obloty jakoś zorganizować seryjnie
Łukasz.S Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Tak właśnie myślałem żeby się zgadać i oblatać razem. Zawsze ten stresik podczas oblotu jest motywujący
Leszekm35 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Tak właśnie myślałem żeby się zgadać i oblatać razem. Zawsze ten stresik podczas oblotu jest motywujący No właśnie damy radę....
Leszekm35 Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 No i chłopaki wracamy do Stryszowa miejscowość ta sama lotnisko trochę w innym miejscu:) Mamy więcej miejsca niż w Choczni , ogólnie 200 metrów będzie miał jeden pas i drugi 150 metrów ogólnie taki krzyż Starty i lądowania z każdej strony . Teraz trochę prac ziemnych i jak dobrze pójdzie za 2 tygodnie otwieramy Już nie wspomnę o pięknych widokach
Łukasz.S Opublikowano 7 Września 2018 Autor Opublikowano 7 Września 2018 Tak wracamy na ,,stare nowe śmieci,, ????. Tu się dopiero będzie działo ???? i już dzieje, a w tle na zachodzie Jezioro Mucharskie
samolocik Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 To ja poproszę na PW o namiary na lotnisko. Chętnie kiedyś podjadę :z kiełbaskami na grilla żeby się wkupić -)
Leszekm35 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Proszę bardzo https://goo.gl/maps/7ZtvVe8VAto
f-150 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Nie wiedziałem że latacie w Kamerunie
Leszekm35 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Nie wiedziałem że latacie w Kamerunie Ja też nie hahahha
Janek.T Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Dzisiejsze pierwsze udane loty na nowym lotnisku. Lotnisko w trakcie wykończenia kosmetycznego. Chętnych modelarzy z okolicy zapraszamy do grupy.
Grzesiek1 Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Tylko trzeba mieć modele, które można spuścić z oka:) bo widoki mamy super! Czysta przyjemność! Jeszcze trochę roboty maszynami i latamy dalej:)
Łukasz.S Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 ???? wczoraj też były udane loty ????
Janek.T Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Dokładnie Grzesiu świetne widoki pasma Beskid w raz z Babią Górą oraz zalew w Świnnej Porębie , po prostu bajka
Leszekm35 Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Dokładnie panowie miejscówka lepsza niż w Choczni we wtorek wjeżdża glebogryzarka po niej brona i walec i będą dwa dywany jeden 200 na 40 a drugi 150 na 30 ale próbne loty dziś, zrobione i było super ps. cytuje Grześka dzisiejsze słowa ( szkoda że nas z tej choczni wcześniej nie wyjebali bo byśmy to lotnisko mieli już dawno gotowe )
Janek.T Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Bez porównania miejscówka lepsza na spalinowe modele a zwłaszcza na szybowce
Łukasz.S Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 A tam... w Choczni nawet patyka na ognisko nie było a tu mamy pod dostatkiem ???? Widoki mamy niepowtarzalne i tego się nie da ukryć ???? Janek nic się nie bój na nowy sezon będzie Mucha gotowa, będzie latała tam gdzie zaczęła ????
Rekomendowane odpowiedzi