Gość Kamyczek_RC Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No proszę on to wyraźnie nie lubi Kamilów ... Chyba mu jakiś zawinął spod nosa jakieś "ciacho" i ma teraz uprzedzenia .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Kamile to fajne chłopaki, może z wierzchu szorstcy ale środeczek to już sam miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja tak dogłębnie nigdy nie sprawdzalem :-) :-) :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 To się pogrążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wasza sprawa ;-) nie wnikam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credens Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Oh jaki ja zły byłem bezpodstawne ostrzeżenia dawałem ... Dobrze, że odszedłem ... Ps: Dziękuję. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie było żadnej nadgorliwosci .. Paweł robił co do niego należało, w pełni go popieralem a Kamil czasem nie potrafił się ugryźć w język i tyle. Ważne, ze Sobie "podali reke". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credens Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Napisałem tylko w jaki sposób ja rozwiązałbym sprawę, bo podejrzewam, że chodzi o temat o oszustwach. Nie wiedziałem, że nazywanie rzeczy po imieniu może wywołać aż takie zamieszanie. Każdy normalny by tak zrobił. Sprawę można porównać do sytuacji z Korwinem-Mikke i Bonim. Boni zamiast uskarżać się w mediach, że po ciosie od Mikkego piekł go policzek, powinien mu oddać i przemilczeć wszystko, tym bardziej, że cała akcja odbyła się bez obecności kamer. A tak wyszedł na przedszkolaka, który pobiegł poskarżyć się mamie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Po pierwsze nie politykuj a po drugie nie chodziło o żadne oszustwo .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Paweł odwalił kawał dobrej roboty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Szczyt zera nie mieć hejtera Żadnej swojej decyzji nie żałuję, podejmowałem je zgodnie z regulaminem. Spędziłem kilkaset godzin moderując to forum, pomagając Wam..Jeśli ktoś uważa, że może zrobić to lepiej, śmiało, miejsca "za stołkiem" są wolne Wesołych Świąt i żeby Mikołaj luzu przyniósł trochę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Panowie zieloni, możecie się wziąć za SB? notorycznie są dodawane li nki do sprzedaży. od tego jest giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tak mimochodem do zielonych. Jaśnie panowie, jeśli wam się nie podoba jakieś określenie zamieszczone w poście to to może do k...nędzy jeśli już kasujecie cześć posta raczcie w danej wypowiedzi załączyć stosowaną informacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak widać po Powitalni nic się nie zmieniło i modowie nie garną się do roboty. Tomasz mnie dzielnie zastąpił i się stara, ale coś czuję, że w takim układzie też wkrótce będzie miał dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jestem pod granicą z Białorusią , zasięg EDGE mam jak wyjdę na świerka ;-) Robię co mogę :-) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak widać po Powitalni nic się nie zmieniło i modowie nie garną się do roboty. Tomasz mnie dzielnie zastąpił i się stara, ale coś czuję, że w takim układzie też wkrótce będzie miał dosyć Tomasz z taką werwą przyznaje "modelarza", że nie daje innym się wykazać Zresztą, jak sam wiesz, w okresie świąt czas biegnie inaczej i są inne obowiązki. Niektórzy mogą więcej posiedzieć przy kompie, inni wręcz od niego odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 no niektórzy moderatorzy na tym forum to strasznie kombinują a prostota taka piękna bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Przepraszam bardzo, ja tu pisze jako modelarz, nie jako moderator Poza tym jestem młody moderator i moderatorsko wątków z udziałem cZyNo i Kamyczka się nie dotykam, zostawiam starszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To Tomku tylko Ci sie wydaje. Przy awatarze w tamtym poście jestes tez jako moderator Jakbym był pierwiosnkiem modelarskim, wszedłbym na forum i zobaczył post od który napisał Moderator Forum to bym przyjął go za pewnik. Na szczęście juz nie jestem... Teraz jestem juz szczypiorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wszystkie posty pisane wstecz będą z obecnym przyznanym po czasie statusem. Wyluzuj trochę .. Twoje i reszty uznawanej przez Was "elity" zdanie na temat moderatorów jest powszechnie znane i dla Waszego świętego spokoju uznawane .. Czasem warto odpuścić i nie psuć kolejnego bardzo wartościowego tematu a ten bez wątpienia jest, ale niestety bedzie ich coraz mniej .. Moderatorzy są takimi samymi uzytkownikami forum i maja prawo głosu w fachowym temacie, nawet jak nie do końca maja racje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi