Konrad_P Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 minutę temu, Wiesiek1952 napisał: Zmieniłem - usunąłem - na stronach rejestracji do Łososiny i Szczecina No i chwała Ci za to bo po prawdzie podałem nieprawidłowe, zeszłoroczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Hehehehehe.... wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 38 minut temu, wojcio69 napisał: A ja się logowałem jak zawsze i dostałem takie coś Skąd mam wziąć to FAI ID, bo kiedyś miałem, a teraz dupa. Nie pamiętam numeru .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Tak zupełnie poza wszystkim. Wiem, żądali od nas legitymacji z numerami na MŚ i ME. Bez sensu. To jest dokładnie tak samo jak z CEPIK. Można se przedstawiać dowolny "dokument" w stylu Prawo Jazdy czy Dowód Osobisty (kolekcjonerski). Jak tego nie ma w centralnej bazie danych to... nie istnieje. Z centralnymi bazami danych jest oczywiście problem. Niekoniecznie musza być aktualne. Ta z FAI jednak jest, jak powinna. W moim profilu zaufanym w obecnym PRL figuruje, że jestem właścicielem Fiata 126P. Nooooooo... sprzedałem go jakieś 30 lat temu. Nie sadzę żeby w ogóle istniał - ale to dygresja. ? 1 minutę temu, a74BACK napisał: Skąd mam wziąć to FAI ID, bo kiedyś miałem, a teraz dupa. Nie pamiętam numeru .-) No jesz - przecież masz na tym co pokazałeś. 108526. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 minutę temu, Wiesiek1952 napisał: No jesz - przecież masz na tym co pokazałeś. 108526. Wiesiek, przeca to nie moja .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Uppsssss... w legitymacji która dostałem z AP - jak nie masz to PW - Imię , Nazwisko i Ci wyślę. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 2 minuty temu, Wiesiek1952 napisał: No jesz - przecież masz na tym co pokazałeś. 108526. Tyle że to Wojtka licencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 3 minuty temu, Wiesiek1952 napisał: Uppsssss... w legitymacji która dostałem z AP - jak nie masz to PW - Imię , Nazwisko i Ci wyślę. ? poszło .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 no i poszło też. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 ja jestem starej daty...i zawsze sprawdzam tu: http://old.fai.org/about-fai/fai-sporting-licences Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Teraz, cZyNo napisał: ja jestem starej daty...i zawsze sprawdzam tu: http://old.fai.org/about-fai/fai-sporting-licences Dokładnie. Ja też stąd dostałem swoją i jest taka jak była w ubiegłych latach ze wszystkimi numerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 3 minuty temu, cZyNo napisał: ja jestem starej daty...i zawsze sprawdzam tu: http://old.fai.org/about-fai/fai-sporting-licences Jakieś 2-3 tygodnie temu klikałem w link i nie działało, może naprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Piotr ten link kurde działa zawsze, tylko trzeba podać prawidłowy adres e-mail którym się rejestrowałeś w AP inaczej dupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 2 minuty temu, Konrad_P napisał: Piotr ten link kurde działa zawsze, tylko trzeba podać prawidłowy adres e-mail którym się rejestrowałeś w AP inaczej dupa. Klepałem i dupa. Do tego Chrome wywalał powiadomienie o "fałszywej stronie", no ale nie drażę dlaczego, bo już temat rozwiązany .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 2 minuty temu, a74BACK napisał: no ale nie drażę dlaczego, bo już temat rozwiązany .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Jak ktoś chce mieć okolicznościową, to ściąga z AP, a jak tradycyjną to z FAI Właśnie swoją dostałem z FAI Przy okazji się dowiedziałem, że w obszarze międzynarodowym jestem bezpłciowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Czyli Gender. Wojtek spoko jestem tolerancyjny. EDIT U mnie stoi że "M" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 30 minut temu, a74BACK napisał: Jakieś 2-3 tygodnie temu klikałem w link i nie działało, może naprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 2 godziny temu, Wiesiek1952 napisał: Od przyszłego roku model ma być oznaczony FAI ID (25 mm wysokości) - do tej pory była niejasność bo w przepisach było FAI License a to się co roku zmieniało. W starych General Rules było: Cytat The national identification mark followed by the National FAI licence number or the FAI Unique ID number. W aktualnych jest: Cytat The national identification mark followed the FAI Unique ID number. Note: The mandatory carrying of the FAI ID number shall commence in 2022. Link: https://www.fai.org/sites/default/files/documents/sc4_vol_ciam_general_rules_20.pdf Czyli jeszcze dwa lata można mieć POL i nr krajowej licencji, albo FAI ID. Od 2022 tylko POL i FAI ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Tak to prawda ale jednocześnie jest zalecenie o „naciskaniu” do wcześniejszego stosowania co, w zasadzie, należy czytać, ze na ME w sierpniu się będą pytać „niezobowiązująco” o FAI ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi