cZyNo Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 34 minuty temu, Konrad_P napisał: Wojtek u nas zawsze można byle była pogoda. Ostatnio nas nie rozpieszcza i pizga mocno. Jeśli tylko nie będzie lało to przyjeżdżaj i polatamy. Przygotuje się może do tego czasu i w końcu uruchomię mój ciężki model żeby nie latać ogonem do tyłu w razie czego. Zacznij krążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 To przyglądamy się prognozie pogody, i w połowie tygodnia dogadamy szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Dear Uwe and all, we have to postopone both competition, Tettti Neirotti (Turin) and Vigarano Mainarda (Ferrara) to 2021. See you all next year. Cancelled Vigarano Mainarda (Ferrara) ITA Coppa F5J Italia Aero Club VO.LI Aeromodelling mveradibo@gmail.com http://asdvoli.it Cancelled Tetti Neiretto (Torino) ITA Coppa Citta di Carisio Aero Club VO.LI Aeromodelling mveradibo@gmail.com http://asdvoli.it Massimo Verardi Te drugie w Tetti Neiretto maiły być 19-20 września ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Kolejny odwołany... Dear friend. We have to cancel Wilga Cup 2020 (06.06.2020) in Lviv, Ukraine also. Vladimir Gavrylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Podejrzewam, że do sierpnia nic się nie odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Podejrzewam, że dobrze podejrzewasz. Jest kolejne odwołanie - tym razem Finlandia: Dear friends Unfortunately we have to cancel Eurotour Wild Mans Trophy 18. - 19. 7. 2020 at Lappeenranta Finland. Best regards Markku Savolainen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Oby cokolwiek się w tym roku odbyło, bo czarno to widzę. Tak wiem maruda jestem i zrzęda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 UWAGA Ponieważ nic nie ma więc może u mnie na lotnisku zrobimy małe zawody ale takie prawdziwe z nagrodami. Zaplanowane jest, że będzie nagroda za zajęcie pierwszego miejsca oraz za zajęcie czwartego (słownie) 4 miejsca. Nagrody będą, że się tak wyrażę w moim stylu więc można się domyśleć. Ja nie wiem ilu może na raz być w czasie pandemii ale ja tak z 10 osób spokojnie przyjmę. Wszystkich chętnych zapraszam ale z gadaczkami bo nagłośnienia nie będę rozstawiał, raz że to czynne lotnisko, a dwa nie mam agregatu. Zawody odbędą się w dniu albo 9 albo 10 maja oraz jest planowana powtórka 16 lub 17 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Konrad, Ja z Tatą, Michałem S i Panem Bronkiem, przyjedziemy w sobotę. Może w ten dzień poprostu polatamy, a zawody w innym terminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Wojtek świetnie że przyjeżdżacie ekipom, będzie na pewno świetna atmosfera. Skoro z tymi zawodami za szybko to możemy polatać treningowo ale na czas. Jak tylko nie będzie padać i wiatr nie będzie urywał głowy to latamy w sobotę 9 maja. A jak się dogadamy to możemy zrobić już zawody z prawdziwego zdarzenia, z ciut większą liczbą zawodników, takie liczone na komputerze i z nagłośnieniem. Jestem otwarty na każdą sugestię czy propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 deszcz i wiatr w sobotę??!??? hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 No właśnie w sobotę ma być ładnie, i cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Na razie wróżenie z fusów. Piątek będzie ładny to i może sobota też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 ja nie wróże lampa, zero wiatru i deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 No to jak tak to kurde latamy do upadłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ktoś może powalczy z tym gościem ? https://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=44397961&postcount=157&fbclid=IwAR1yUuIz_nRh-2iRaKD9qwJ7a0zNmYx3tJg5JATeYGdU-bHXgmLfRECzm6s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ty kurde tu się nie wychwalaj tylko spakuj swoje 4 litery i przyjeżdżaj/cie do Wrocka. Zrobimy zawody to się wówczas okaże czy to tylko umiejętność operowania PhotoShop -em czy prawda. EDIT OK, ok nie zważyłem że to Jan Kiełbasa. Sorry. Ale wpaść to byście mogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Godzinę temu, Wiesiek1952 napisał: Ktoś może powalczy z tym gościem ? https://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=44397961&postcount=157&fbclid=IwAR1yUuIz_nRh-2iRaKD9qwJ7a0zNmYx3tJg5JATeYGdU-bHXgmLfRECzm6s przyjedzie do Europy, to pewnie będą tacy, co sobie spokojnie z nim powalczą, a nawet będą lepsi od niego. Przypuszczam że aktualnie łatwiej załapać niskie noszenie w NZ niż np W Szczecinie na lotnisku Lub we Francji - bo tam nawet nie można latać Ale Konrad sie pobudził i podniecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 4 minuty temu, cZyNo napisał: rzypuszczam że aktualnie łatwiej załapać niskie noszenie w NZ niż np W Szczecinie Jo mieszka na stałe w USA na bodaj zachodnim wybrzeżu. No kurde jak się miałem nie podniecić jak tam gdzieś 6,5m zauważyłem. Kurde u nas teraz 50m to dobry wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Spróbujemy w najbliższą sobotę. Zobaczymy co da się zrobić. Polatamy i damy znać jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi