wojcio69 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 A jakim modelem lata Tomek? Tak z ciekawości pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayern Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 A jakim modelem lata Tomek? Tak z ciekawości pytam Napewno nie SIECIOWKA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 I zapewne nie z wagą 1,1kg do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Tomek lata Jantarem 3.9 i 3.5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A jakim modelem lata Tomek? Tak z ciekawości pytam Jantar 3.9 - "lekki" na spokojne warunki i 3.5 na wiatr. Przed finałami burza zalała mu cięższy model więc finały z konieczności obleciał lekkim. Zdjęcia pod linkiem W sumie nie pojechał tam latać, ważniejsze było to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jak widać dobrze na tym lekkim Jantarze wyszedł... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 No Wojtek z tym zdjęciem to strzał w kolano Teraz uczestnicy MP będą się spodziewać podobnego przyjęcia. Oczywiście żart. Fajna musiała być impreza. A Tomek to światowej klasy zawodnik wiec jego wynik mnie aż tak nie dziwi. Gratuluję Tomkowi i życzę dużo wolnego czasu aby mógł pojeździć w tym roku na większą ilość zawodów. Może w tym roku będzie pierwszy w Europie czego Mu serdecznie życzę. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Czy w piątek przed zawodami będzie możliwość treningu w Radawcu ? Warto by się zapoznać z lotniskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Mistrzostwa Polski F5J Lista Pilotów (dn. 09.05.17) Loty treningowe mogą odbywać się tylko w wyznaczonym miejscu i obecności kolegów z sekcji - taki regulamin lotniska. Myślę że jakoś to zorganizujemy, w piątek po pracy zawsze ktoś lata. Położenie lotniska modelarskiego tak jak na zdjęciu - pomarańczowy kolor. (via Wikimapia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jerzy (czyno) nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jurek brzydzi sie silników, no chyba ze są do wyciągarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Wojtku, jako członek Aeroklubu zapytam. To jest oficjalny kształt naszego lotniska modelarskiego? Bo na naszej stronie http://www.radawiecrc.pl/ w regulaminie lotniska tej mapki nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie dość, że lista całkiem pokaźna to jeszcze zawodnicy na światowym poziomie. Super! A ja niestety mam komunię (tak, w sobotę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jurek brzydzi sie silników, no chyba ze są do wyciągarki Napiszę tak, bardzo szkoda. Wojtku, jako członek Aeroklubu zapytam. To jest oficjalny kształt naszego lotniska modelarskiego? Bo na naszej stronie http://www.radawiecrc.pl/ w regulaminie lotniska tej mapki nie ma. Myślę, że to miejsce zostało wyznaczone dla zawodów MP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Napiszę tak, bardzo szkoda. Tomek jest uprzedzony Niestety nie mam czasu na latanie inne niż F czy B Zawody mam co tydzień/dwa, a jeszcze trzeba mieć czas polatać dla przyjemności Nie mówiąc o kobietach No i pewnie z tego powodu będe musiał jeszcze sprzedać Toxica electro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 ... a jeszcze trzeba mieć czas polatać dla przyjemności Czy sugerujesz, że latanie F5J nie jest przyjemne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayern Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wszystkim uczestnikom MP zycze duzo szczescia dobrej pogody no i milej zabawy Licze na zdjecia i moze Filmik :) ---Ja tez w tym czasie bede od piatku do Niedzieli na zawodach w Kulmbach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Czy sugerujesz, że latanie F5J nie jest przyjemne? Nie ma nic bardziej nudnego i irytującego niż latanie w termice. 5 minut wytrzymam, 10 to katorga a 15 nie ogarniam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jurek, kiedy nie rywalizujesz to zgoda ale kiedy masz zadania do wykonania to już inna historia, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Tak samo. Nuda i strata czasu ale każą latac to sie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi