Piotrek_SGM Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 grzegorzp -> patrz post wyżej ;-)
grzegorzp Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Tak wszedł pomiędzy, że nie zauważyłem No i bardzo dobrze, jeszcze będzie pięknie latał
Marek_Spy Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Swego czasu gorsze naprawiałem a wątpię żeby aż tak przytył
grzegorzp Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Jak tam się ma model? Coś się dzieje w temacie?
Piotrek_SGM Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Stoi w kącie salonu i straszy ;-] A patrząc optymistycznie - czeka na wolne moce przerobowe zacnego kolegi, który obiecał go naprawić Może przed zimą jeszcze poleci...
Piotrek_SGM Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Jak mówią "najlepszych przyjaciół poznaje się w biedzie" i tak to Kicior wziął na warsztat zimne zwłoki mojej Suki: Po zaprojektowaniu od nowa przedniej części kadłuba, pliki trafiły do Graffi_25 (wielkie dzięki!), poniżej efekty: Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem na wiosnę oblot nr 2!
Piotrek_SGM Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 I kolejny miły obrazek od Andrzeja vel Kicior:
M.Ch. Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Super! Idzie do przodu. Chętnie bym zobaczył drugi oblot, ale może bardziej wypada, żeby jedno osobowy zespół chirurgii precyzyjnej reanimujący Twój model był głównym gościem na siedleckim lotnisku. Panowie namawiam - pomyśle o SFG. Piotrek to uzdrowi Ci na 99% bujanie w harierze.
Piotrek_SGM Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Właśnie dzisiaj o SFG z Andrzejem o tym rozmawiałem, będzie dobrze Co do uzdrowienia w harierze - powinno być lepiej, ale z tego co wiem to niekoniecznie dobrze. Co do oblotu-> moglibyście się pojawić razem, bardzo bym był z tego rad! ;-P
Piotrek_SGM Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 Update - z jednej strony chcę się z Wami podzielić postępami, z drugiej aż głupio to wklejać, bo Suczka mi się robi "sama" (dzięki Kicior):
grzegorzp Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Oj tam oj tam, wklejaj Ja lubię oglądać jak zwłoki modelu zostają przywrócone do życia,tym bardziej, że do modeli ze stajni Sebart mam jakiś sentyment. Robota widać profi
Janusz P. Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Piotrek dobrze to wszystko wygląda i elegancko prezentuje się odbudowa. Ja też od maja miałem model w podstawce bo miał małe kuku tzn.po kontakcie z ziemią zupełnie zniszczony był domek silnika a na dzień dzisiejszy już jest nowy i zamontowany silnik tak że dawaj do przodu z robota i będzie latał
Piotrek_SGM Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Dzięki - dla jasności - to nie ja go odbudowuję tylko mój kolega. A robota wiadomo - jak to określił Grzegorz - profi
Gość Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Z jakiej sklejki są elementy?
Piotrek_SGM Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Brzozowa, 5 warstwowa, 2mm. Oryginalne to chyba jakaś balso-sklejka - rozsypuje się w rękach.
f-150 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 To waga dwa-trzy razy większa
Piotrek_SGM Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Zważę po odbudowie i Wam napiszę. Ale to nie będzie żadne porównanie 1:1, bo sekcja podwozia jest całkowicie na nowo zaprojektowana.
Piotrek_SGM Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Dwie kolejne fotki od mojego dobroczyńcy: Rurki węglowe nie są jeszcze wklejone.
Piotrek_SGM Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Suczka nabiera kształtów: :)
Rekomendowane odpowiedzi