Andrzej Klos Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kobiety i krokodyle w Australii. https://www.abc.net.au/news/2026-02-04/nt-mum-helps-wrangle-crocodile-humpty-doo-bottle-shop-arnhem-hwy/106303792
Andrzej Klos Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Czasami, tez mi sie tak udaje, czasami... 1
pietrku Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Mi prawie nigdy. Mam krzywe lądowisko, zwykle wysoką trawę i ląduję bez podwozia. No ci to się sypneli 😃 :
pietrku Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Nie wiem 🙂 krzaki ma za sobą, ale może przed też jakieś są tylko ich nie widać. Ten drugi też dobry.
dariuszj Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Zwykły trening bezpieczeństwa SIV nie przypadkiem wykonywany nad wodą Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem.
zbjanik Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 2 minuty temu, dariuszj napisał: Zwykły trening bezpieczeństwa SIV nie przypadkiem wykonywany nad wodą Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem. To była rutynowa kalibracja stabilizatora lotu przed początkiem sezonu 🙂
Market Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 3 godziny temu, ahaweto napisał: Trafił na "rotor" od krzaków ? Raczej na myśliwego ze śrutówką
pietrku Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 4 godziny temu, dariuszj napisał: Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem. Nie wiem czy one w ten sposób nie ćwiczą szybkiego wytracania wysokości i/lub manewrów defensywnych? 3 godziny temu, Market napisał: Raczej na myśliwego ze śrutówką Myślisz? Teraz jak się przypatrzyłem to może? Jak tak to szkoda bo ładnie podchodził. A tu coś jak płaski korek 😃. Chyba obrona przed jakimś ptasim drapieżcą? O: A tu pętle, nawet podwójne prawie w miejscu, ładnie 😃: I piękny taniec Szpaków: 1
Rekomendowane odpowiedzi