Skocz do zawartości

Z cyklu: "Pośmiejmy się, życie jest wystarczająco stresujące.. "

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zwykły trening bezpieczeństwa SIV nie przypadkiem wykonywany nad wodą ;)

Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem.

Opublikowano
2 minuty temu, dariuszj napisał:

Zwykły trening bezpieczeństwa SIV nie przypadkiem wykonywany nad wodą ;)

Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem.

To była rutynowa kalibracja stabilizatora lotu przed początkiem sezonu 🙂

Opublikowano
4 godziny temu, dariuszj napisał:

Nie wiem czy one w ten sposób nie ćwiczą szybkiego wytracania wysokości i/lub manewrów defensywnych?

3 godziny temu, Market napisał:

Raczej na myśliwego ze śrutówką :(

Myślisz? Teraz jak się przypatrzyłem to może? Jak tak to szkoda bo ładnie podchodził.  

A tu coś jak płaski korek 😃. Chyba obrona przed jakimś ptasim drapieżcą?

O:

A tu pętle, nawet podwójne prawie w miejscu, ładnie 😃:

I piękny taniec Szpaków:

• Haha 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.