Andrzej Klos Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kobiety i krokodyle w Australii. https://www.abc.net.au/news/2026-02-04/nt-mum-helps-wrangle-crocodile-humpty-doo-bottle-shop-arnhem-hwy/106303792
Andrzej Klos Opublikowano Piątek o 03:49 Opublikowano Piątek o 03:49 Czasami, tez mi sie tak udaje, czasami... 1
pietrku Opublikowano Piątek o 08:40 Opublikowano Piątek o 08:40 Mi prawie nigdy. Mam krzywe lądowisko, zwykle wysoką trawę i ląduję bez podwozia. No ci to się sypneli 😃 :
pietrku Opublikowano Piątek o 08:50 Opublikowano Piątek o 08:50 Nie wiem 🙂 krzaki ma za sobą, ale może przed też jakieś są tylko ich nie widać. Ten drugi też dobry.
dariuszj Opublikowano Piątek o 10:42 Opublikowano Piątek o 10:42 Zwykły trening bezpieczeństwa SIV nie przypadkiem wykonywany nad wodą Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem.
zbjanik Opublikowano Piątek o 10:46 Opublikowano Piątek o 10:46 2 minuty temu, dariuszj napisał: Zwykły trening bezpieczeństwa SIV nie przypadkiem wykonywany nad wodą Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem. To była rutynowa kalibracja stabilizatora lotu przed początkiem sezonu 🙂
Market Opublikowano Piątek o 12:10 Opublikowano Piątek o 12:10 3 godziny temu, ahaweto napisał: Trafił na "rotor" od krzaków ? Raczej na myśliwego ze śrutówką
pietrku Opublikowano Piątek o 12:28 Opublikowano Piątek o 12:28 4 godziny temu, dariuszj napisał: Po przeprowadzce od kilku lat prawie codziennie obserwuję myszołowy latające za oknem. Ze dwa tygodnie temu jeden ćwiczył akrobację - wykonywał szybkie pół beczki przechodząc na plecy i z powrotem. I tak kilka razy. Pierwszy raz coś takiego widziałem. Nie wiem czy one w ten sposób nie ćwiczą szybkiego wytracania wysokości i/lub manewrów defensywnych? 3 godziny temu, Market napisał: Raczej na myśliwego ze śrutówką Myślisz? Teraz jak się przypatrzyłem to może? Jak tak to szkoda bo ładnie podchodził. A tu coś jak płaski korek 😃. Chyba obrona przed jakimś ptasim drapieżcą? O: A tu pętle, nawet podwójne prawie w miejscu, ładnie 😃: I piękny taniec Szpaków: 1
Rekomendowane odpowiedzi