EloMajek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 coś dla pływaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 ("Lot jest nieco opóźniony ze względu na zwiększone środki bezpieczeństwa..") ................................................................................................................ ("Model jest tak dokładny, że zawiera nawet atrapy produktów (sprzedawanych na pokładzie, przyp mój), za które trzeba dodatkowo zapłacić! ") ......................................................................................................................................... ...ze specjalną dedykacją dla Kolegi Pawła... :D ("Proszę... Panie Furmish..! Jestem dostatecznie silna by przetestować mój model...!! ") ....................................................................................................... ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 OPL do grilla potrzebna od zaraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Szanownym Kolegom pod rozwagę: - może warto przeszczepić na modelarski grunt starą tradycję myśliwców ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Dziewczyny fajnie tańczą Aż trudno uwierzyć, że pilot wyciął taki numer na tak małej wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Aż trudno uwierzyć, że pilot wyciął taki numer na tak małej wysokości. Maxii - serio? Przeciez to fake. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 To ten.... ktoś wie o co chodzi? śmigła za małe czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Nie ma przecież baterii. Tylko pamiętaj, nie kupuj chińskich zamienników, tylko poszukaj koniecznie oryginalnej. Widziałem niedawno w niemieckim sklepie, za jakieś pińćtyrzfsta ojro. Okazja. Niestety nie mam linka, znajdziesz przez Google. Widzę, że sprzedający nie załączył śmigieł. Jakie masz tam mocowanie? Spróbuj może te od Phantoma 6. Mają dobry stosunek wielkości do koloru. Wkleiłeś zdjęcie, na którym nie widać regulatorów. Upewnij się, że nie są to regulatory samochodowe, bo wtedy dron zamiast latać, będzie jeździł. Czasem dowcipni sprzedawcy robią taki numer. Samochodowe poznasz po tym, że będą niebieskie lub czerwone. Lotnicze będą czerwone lub niebieskie. Łatwo poznać. Na stronie u kolegi Mi歡迎來到客 jest filmik z poradnikiem. Sorry za krzaczki, mam chińską klawiaturę i czasem się przełącza.... Kontroler lotu znajdziesz na środku, w gnieździe. Widać, że to model Nim-Ago 366 DNI. Może wymagać nowego softu. Tu jest problem, bo się go nie da normalnie wgrać. Ale bez paniki, ponoć szwagier potrafi. Jak nie masz szwagra - pożycz od kogoś. Skalibruj, zbinduj zgodnie z poradnikiem i instrukcją i fajnych lotów życzę. PS - Ponoć ten model ma problem ze startem z podwozia. Trzeba go wypuszczać z ręki, podobnie jak szybowce HLG. Na RC Gropus pisali o tym... Ponoć wtedy lata nawet niesprawny. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Łooooo Panie nie ogarniam ale czym to sterować? Na sznurek i z balkonu? Jak ma problemy z podwozia to balkon to chyba dobre rozwiązanie co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Zjeżdżałem windą kolejny raz z "gratami"do samochodu do latania na lotnisko. Sąsiad: ale przecież dzisiaj nie ma wiatru? No chyba, że ma pan silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 A miałeś ??? Bo jeśli nie to faktycznie bez wiatru wyjazd, bez sensu. Nie ma dmuchu-nie ma ruchu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 A miałeś ??? Bo jeśli nie to faktycznie bez wiatru wyjazd, bez sensu. Nie ma dmuchu-nie ma ruchu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Czyli był motorek. Gratuluję udanej wyprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Czyli był motorek. Gratuluję udanej wyprawy. Ten filmik to tylko odpowiedź na Twoje pytanie o silnik. Czy to był ten dzień? Nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 I motorek był i trawa jeszcze niska. Teraz samochód można tam zgubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Może kolegę Pawła zainspiruje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Już nie śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A u mnie w pracy wywiesili nowe ogłoszenie. to raczej smutne a nie śmieszne..a jeśli pracujesz tam gdzie mieszkasz to już w ogóle kaplica :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A u mnie w pracy wywiesili nowe ogłoszenie. Jesteś tam jedynym polakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi