Skocz do zawartości

Z cyklu: "Pośmiejmy się, życie jest wystarczająco stresujące.. "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, robertus napisał:

Napiszcie, że to fejk?

niestety, nie?

"Seksmisję " pamiętasz ????

wtedy wydawało się to cholernie smieszne.....dziś już trochę mniej

Opublikowano
2 godziny temu, d9Jacek napisał:

niestety, nie?

"Seksmisję " pamiętasz ????

wtedy wydawało się to cholernie smieszne.....dziś już trochę mniej

Jednak to fejk. Nie wierz we wszystko co czytasz w internecie.

A film super.

Opublikowano
22 godziny temu, d9Jacek napisał:

umieszczam to tu, bo nie wiadomo  czy to śmieszne czy straszne jest ?

No cóż, idiotów/idiotek nigdy nie brakuje.... :P

spacer.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wiecie że mnie już nic nie dziwi ? Czy to fejk czy prawdą kto to wie jak ostatnio jakaś pani stwierdziła że na świecie mężczyźni rodzą dzieci a inna że z małżeństw jednopłciowych rodzi się tyle samo dzieci co w hetero, matematyka jest rasistowska i w pustyni i w puszczy też

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, Marek_Spy napisał:

Czy to fejk czy prawdą kto to wie jak ostatnio jakaś pani stwierdziła że na świecie mężczyźni rodzą dzieci

nie to nie fake, ta nieszczęsna kobiecina cos takiego  rzeczywiście powiedziała? 

Opublikowano
5 godzin temu, Marek_Spy napisał:

A wiecie że mnie już nic nie dziwi ? Czy to fejk czy prawdą kto to wie jak ostatnio jakaś pani stwierdziła że na świecie mężczyźni rodzą dzieci a inna że z małżeństw jednopłciowych rodzi się tyle samo dzieci co w hetero, matematyka jest rasistowska i w pustyni i w puszczy też

Wpisałem i jest. Prawda, niewiarygodne :)

• Haha 1
Opublikowano

Doskonałe a ciekawe jak facet urodzi, jednak lewactwo zaskakuje swoimi pomysłami , polecam R.Ziemniewicza i jego akademię zdrowego rozsądku. Na tym filmiku się ubawilem.

Opublikowano

No to nie takie całkiem proste, dwie lesbijki mogą urodzić więcej dzieci niż para dwupłciowa, bo mogą zachodzić w ciąże (in vitro, czy z kolega, czy jakkolwiek) i być w ciąży jednocześnie, co jakby nie było, daje dwa razy takie tempo porodów. Zdanie że są w związku i rodzą dzieci, jest jak najbardziej prawdziwe. Z dwoma chlopami może być trudniej ;)

Opublikowano
40 minut temu, 302_Osh napisał:

bo mogą zachodzić w ciąże (in vitro, czy z kolega,

lesbijki z kolegą????

a po co tak komplikować.....bank spermy i.inseminacja....zawsze mi się przypomina SEKSMISJA

Opublikowano

Trochę na zmianę tematu. Dzisiaj klient przyszedł do mnie do sklepu szukając belki tylnej do matiza. Był u mechanika... mechanik naprawił klientowi ale nadal dziwnie się jedzie... poszedłem zobaczyć o co chodzi...
69dcd7728b81979ad777131328decac8.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
  • Haha 2
Opublikowano

Ewidentnie przyoszczędził na opaskach ?   Rozumiem, że sprzedałeś mu więcej. Ja zasugerowałbym wymianę tej klepki OSB na dąb i będzie ?

?

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, a74BACK napisał:

Ewidentnie przyoszczędził na opaskach ?   

Na ilości przyoszczędził, ale za to opaski najwyższej jakości. Mógł przecież zastosować opaski z tworzywa sztucznego zwane popularnie trytytkami ;)  

• Haha 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.