d9Jacek Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 40 minut temu, robertus napisał: Napiszcie, że to fejk? niestety, nie? "Seksmisję " pamiętasz ???? wtedy wydawało się to cholernie smieszne.....dziś już trochę mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 2 godziny temu, d9Jacek napisał: niestety, nie? "Seksmisję " pamiętasz ???? wtedy wydawało się to cholernie smieszne.....dziś już trochę mniej Jednak to fejk. Nie wierz we wszystko co czytasz w internecie. A film super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 53 minuty temu, robertus napisał: Jednak to fejk. mozliwe ,że fake , ale jakże prawdopodobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Taaa, jest tylko na tweeterze tylko u jednego specyficznego gościa, tutaj stop. ..w polityke nie wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 22 godziny temu, d9Jacek napisał: umieszczam to tu, bo nie wiadomo czy to śmieszne czy straszne jest ? No cóż, idiotów/idiotek nigdy nie brakuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 A wiecie że mnie już nic nie dziwi ? Czy to fejk czy prawdą kto to wie jak ostatnio jakaś pani stwierdziła że na świecie mężczyźni rodzą dzieci a inna że z małżeństw jednopłciowych rodzi się tyle samo dzieci co w hetero, matematyka jest rasistowska i w pustyni i w puszczy też Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 27 minut temu, Marek_Spy napisał: Czy to fejk czy prawdą kto to wie jak ostatnio jakaś pani stwierdziła że na świecie mężczyźni rodzą dzieci nie to nie fake, ta nieszczęsna kobiecina cos takiego rzeczywiście powiedziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Podobno odnaleziono go na Turbaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 5 godzin temu, Marek_Spy napisał: A wiecie że mnie już nic nie dziwi ? Czy to fejk czy prawdą kto to wie jak ostatnio jakaś pani stwierdziła że na świecie mężczyźni rodzą dzieci a inna że z małżeństw jednopłciowych rodzi się tyle samo dzieci co w hetero, matematyka jest rasistowska i w pustyni i w puszczy też Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Wpisałem i jest. Prawda, niewiarygodne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Doskonałe a ciekawe jak facet urodzi, jednak lewactwo zaskakuje swoimi pomysłami , polecam R.Ziemniewicza i jego akademię zdrowego rozsądku. Na tym filmiku się ubawilem.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 No to nie takie całkiem proste, dwie lesbijki mogą urodzić więcej dzieci niż para dwupłciowa, bo mogą zachodzić w ciąże (in vitro, czy z kolega, czy jakkolwiek) i być w ciąży jednocześnie, co jakby nie było, daje dwa razy takie tempo porodów. Zdanie że są w związku i rodzą dzieci, jest jak najbardziej prawdziwe. Z dwoma chlopami może być trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 40 minut temu, 302_Osh napisał: bo mogą zachodzić w ciąże (in vitro, czy z kolega, lesbijki z kolegą???? a po co tak komplikować.....bank spermy i.inseminacja....zawsze mi się przypomina SEKSMISJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Jednak covid wam zaszkodził Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Trochę na zmianę tematu. Dzisiaj klient przyszedł do mnie do sklepu szukając belki tylnej do matiza. Był u mechanika... mechanik naprawił klientowi ale nadal dziwnie się jedzie... poszedłem zobaczyć o co chodzi...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Ewidentnie przyoszczędził na opaskach ? Rozumiem, że sprzedałeś mu więcej. Ja zasugerowałbym wymianę tej klepki OSB na dąb i będzie ?? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 2 godziny temu, a74BACK napisał: Ewidentnie przyoszczędził na opaskach ? Na ilości przyoszczędził, ale za to opaski najwyższej jakości. Mógł przecież zastosować opaski z tworzywa sztucznego zwane popularnie trytytkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 8 minut temu, dariuszj napisał: ale za to opaski najwyższej jakości. Nierdzewki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 28 minut temu, robert.pilot napisał: Nierdzewki... Jednym słowem, taki mechanik to skarb ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi