maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ta pani na filmie tak się przedstawiła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 4 minuty temu, maxiiii napisał: Ta pani na filmie tak się przedstawiła:) no istne jaja jak hełmy??...ale Maxio pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 we wrocku ludzie wykupili co mieli w sklepach, to dziś dla odmiany wykupują paliwo na stacjach benzynowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Zostaje jeszcze do wykupienia Tonic (napój). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 kolejne hobby to wypłata pieniędzy z bankomatów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Najnowsze zalecenie: ręce należy myć przed myciem rąk i po umyciu rąk. Ostrożności nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32074550 i jest to absolutnie wiarygodne zródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 3 godziny temu, maxiiii napisał: Zostaje jeszcze do wykupienia Tonic (napój). Dużo tam tej chininy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 7.5 jednostki (czyli najwięcej) jest w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 24 minuty temu, robertus napisał: Dużo tam tej chininy? Ile by nie było - jak wieść się rozniesie, że chinina jest pomaga w leczeniu, wezmą i wykupią (jakkolwiek by to głupie nie było) To już lepiej z dżinem toto wymieszać i spożyć, żeby dystansu nabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Też jestem głupi;) Ale w moim domu zawsze jest dużo toniku i wody gazowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 1 minutę temu, maxiiii napisał: Też jestem głupi;) Ale w moim domu zawsze jest dużo toniku i wody gazowanej. A pijesz go bo lubisz, czy dlatego, że leczysz nim zapalenie płuc spowodowane koronawirusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 A to przysłała znajoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Tonik piłem już w czasach jak były pewexy i nie było jeszcze internetu. A leczyć też się nim leczę ale nie z powodu wirusa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Wszystko, co gorzkie wykupią.... I myślę, że dobrze zrobiłem, że sobie zapas piwka zrobiłem. Piwo dla bardzo wielu gorzkie jak chinina, więc na piwo też niechybnie się rzucą. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Dopiero mieszanka tych dwóch składników stanowi lekarstwo na wszystkie wirusy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 21 minut temu, maxiiii napisał: Dopiero mieszanka tych dwóch składników stanowi lekarstwo na wszystkie wirusy. Marek, ale tu masz trzy składniki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 To tylko do pokazania proporcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Proporcja mi pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 No to rząd ma rozmach. W niedziele zamknie nam Polskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi