Goldrest Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witam jestem tu nowy jak tak samo jak i w latających skrzydłach i elektronice do nich także proszę o wyrozumiałość. Otóż mam taki mały problem zdecydowałem się na przesiadkie z 600mm skrzydła na reptile harrier s1100. Posiadam do niego kontroler lotu matek f411 i to właśnie z nim mam problem, nie mogę ustawić serw I silników żeby działały poprawnie jak daje gałkę prawa od serw w prawo lewo to serwa działają poprawnie ale jak dam góra dół nie działają wcale mogę zmienić opcje w programie ale jak je zmienię to wtedy serwa działaja tak samo przy każdym ruchu gałki w każdą stronę to jest pierwszy problem drugi polega na tym że nie mogę odpalić silników z pilota mogę to zrobić z poziomu speedy bee ale z poziomu pilota nic nie zaskakuje może znajdzie się ktoś kto będzie mógł doradzić o co może chodzić co robię źle byłbym bardzo wdzięczy pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 A jaką masz aparaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goldrest Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Fly sky fs-i6 transmiter i Receiver fly sky fs-ia6b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 nie znam tego kontrolera, ale spodziewam się, że z aparatury ustawiasz normalne 4 kanały jak dla samolotu - nie miksy jak dla latającego skrzydła A same mixy dla latającego skrzydła ustawić trzeba w kontrolerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goldrest Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 A jak się to ustawia nigdy tego nie robiłem zazwyczaj wystarczyło tylko poloczyc Receiver z transmiterem i tyle. Byłbym wdzięczny jakbyś mi wytłumaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Czytajac twoj post ciezko cos wyluskac dla siebie?. Musialbys po kolei przedstawic co i jak juz zrobiles, zeby mozna bylo cos dalej doradzic. W jakim konfiguratorze to programujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tutaj jest krótki opis https://pl.aliexpress.com/item/32871059539.html Na YT tez są filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 https://drive.google.com/file/d/0BxArP_TA1YH_T0FDS0pTRFA1bmc/view?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Ok, podstawowe pytanie, aż dziwne, ze nikt go nie zadał. Jaki soft masz w tym FC? Używasz SpeedyBee, więc może o być cokolwiek bazowane na Cleanflighcie. Najpewniej masz tam iNava, więc zacznij od tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Teraz zauważyłem, że jesteś z Garwolina. Odezwij się do Pawła (d2f) na forum, załatwicie to na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goldrest Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Ok dzięki wielkie Patryk sokol Jak tu wyszukać innego użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Sprawdź skrzynkę prywatnych wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi