RomanJ4 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Też zamówiłem przez Ali... i jak na razie mam takie info na logowaniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 7 i 20 dni na wysyłkę sam takie coś wybrałeś. Teraz trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie ma z tym czasem dla mnie problemu, ale jak widać wysyłka w ogóle chyba dla nich nie taki problem(na razie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Podejrzewam, że wysyłka z ich głównego centrum dystrybucji (Wuhan) stanowi pewien problem ale nie wszystko jest wysyłane z tych terenów i z tymi przesyłkami nie ma problemu. Przed chwilą kupiłem towar z wysyłką 6 dni. Po godzinie od zakupu dostałem numer śledzenia, więc nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 To, że dostałeś numer śledzenia jeszcze o niczym nie świadczy. Dostałeś go po to, abyś nie mógł anulować transakcji, bo oficjalnie towar wysłany, a pewnie faktycznie to jeszcze potrwa kilka/kilkanaście dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jestem świadomy tego typu zagrożeń dlatego oprócz towaru staram się o odpowiedniego dostawcę. Chociaż wiele razy naciąłem się na chińskich januszy to ogólnie jestem zadowolony z transakcji dokonanych u chińczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie wiem o jakich zagrożeniach piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Już o żadnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jak widać może być różnie. Dlatego zaryzykuję. O wyniku napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Koledzy nie jest tak źle. Z trzech przesyłek zamówionych 31 marca, dwie dotarły na początku ub. tygodnia. To były małe przesyłki, trzecia (silnik) od tygodnia (!) jest gdzieś pośrodku trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jest nawet bardzo dobrze ?? Co prawda ostatnio wybieram przesyłkę rejestrowaną Aliexpress Standard Shipping nawet jak jest płatna Za to przesyłki dochodzą szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W dniu 23.03.2020 o 21:34, jarek996 napisał: Nie lataja ? Moze nie lata tyle co latalo wczesniej , ale napisac NIE LATAJA nie jest prawda ......... https://planefinder.net/flight/SDM6287 Czy widzicie jak g ę s t o jest nad Polską (https://planefinder.net/flight/SDM6287 ale to się zmieni kiedy/gdy wybudujemy Centralny Coś Tam. Wtedy MY będziemy rządzić na niebie Europy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z rcjapan. Zamówienie zostało złożone 13 kwietnia a 15 kwietnia pojawiło się w trakingu Nagoyanaka Aichi posting/collection i tkwi tam do tej pory, a przesyłka jest już u mnie ? Fedex doliczył pobranie 30 pln. Nie jest tak źle, jedynie przesyłka z 31 marca dalej tkwi "pośrodku" trakingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 No i z zakupem na Ali... jest pozytywny koniec ?. Po trzech miesiącach przesyłka dotarła. Były monity, sklep poprosił o dwa tygodnie czasu ale na wszelki wypadek zwrócił pieniądze. Jak przesyłka dotarła na "wszelki wypadek" pieniądze odesłałem do sprzedawcy. Podziękowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 I słusznie, honorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Mnie Banggood oddal po prawie czterech miesiacach kilka euro za kabelki co nie doszly (paczka bez trackingu). Tez poprosili, zebym sie zglosil jakby doszlo... Znowu sie odwazylem zamowic drobnice (towar ktory byl na stanie). W/g info spakowany i gotowy czeka na wysylke. Przewidywany termin dostawy to koniec sierpnia. Oj sie narobilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Ja ostatnio na banggood zamówiłem złącza balancera 2s. Straszyli, że dostawa za 25-35 dni, a doszły w dwa tygodnie.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dzięki wirusowi paczki docierają szybciej bo większość potencjalnych klientów boi się że przez wirusa paczki będą docgodziły miesiącami lub dłużej. A Chińczycy nie mają co robić i wysyłają wszystko ekspresowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 W dniu 13.07.2020 o 11:35, Jarek1925 napisał: Dzięki wirusowi paczki docierają szybciej bo większość potencjalnych klientów boi się że przez wirusa paczki będą docgodziły miesiącami lub dłużej. A Chińczycy nie mają co robić i wysyłają wszystko ekspresowo. Niektóre szybciej, niektóre wolniej. Paczka latają w kontenerach, a te trzeba zapełnić. Jak jest mniejszy popyt, to trwa to dłużej. Specjalnie nie zaważyłem wzrostu prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 W dniu 29.04.2020 o 19:31, ahaweto napisał: Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z rcjapan. Zamówienie zostało złożone 13 kwietnia a 15 kwietnia pojawiło się w trakingu Nagoyanaka Aichi posting/collection i tkwi tam do tej pory, a przesyłka jest już u mnie ? Fedex doliczył pobranie 30 pln. Nie jest tak źle, jedynie przesyłka z 31 marca dalej tkwi "pośrodku" trakingu. Hej Przesyłki kurierskie idą szybko, choć drogo.... Moja zamówiona pod koniec marca zwykłą poczta czyli JP post doszła dziś, czyli niemal po 4 miesiącach, Chyba po prostu trafiłem na szczyt korona wirusowy, Bo w PL była 15"lipca (wer Warszawa) Za te zamówione drobiazgi, to mi się kurier nie kalkulował Czyli nigdy nie należy tracić nadziei?? JD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi