robertus Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Boszszsz, ale się zrobiłem głodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mi od dawna chodzi po głowie wędzarnia. Jednakże poszedłem o krok dalej i w przyszłym roku stawiam grillo-wędzarnie z możliwością wędzenia na zimno ???? Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jak długo wędzicie szynki i w jakich temperaturach . W sobotę będę wędzić to może coś zmienię . Z góry dzięki za wszelkie sugestie . PS. A polędwiczki ( nie polędwice ) to jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A tak z ciekawości, wędził ktoś z was słoninkę? Jakiś czas temu zamarynowałem sobie cały słoiczek w soli. Leżała w lodówce kilka tygodni, ale o dziwo nie tylko dała się zjeść, ale nawet szybko poszła. Niezła pod wódeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jestem bliski kupienia wędzarni: http://www.sklep.xn--wdzarnia-neb.pl/?51,universal-0-8-m-ocynkowana Ciekawe co z Tomkiem. Wędzi cały czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mój tato wedzi zawsze słoninkę jest pycha :-) choć inne wyroby też:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tomku, sąsiad jest w posiadaniu dokładnie tej samej wędzarni - wyroby z niej... chyba nie muszę pisać za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tomku, sąsiad jest w posiadaniu dokładnie tej samej wędzarni - wyroby z niej... chyba nie muszę pisać za dużo Takie dobre, czy takie marne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyl Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Zajrzyj na forum http://www.wedlinydomowe.pl/ dużo ciekawych przepisów . Wędlinki naprawdę wychodzą suuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie omieszkam Sent from my GT-S7530 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dziś rozpocząłem sezon jesienny: sezonjesienny2014 by TeBeWAW, on Flickr P1040002 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 aaaaj ... smaka robisz a ja w tym roku nawaliłem i od kilku lat pierwszy raz nic nie wędziłem będę w poniedziałek w PL to może się zmobilizuję, ale jak będzie za zimno to g... nie wędzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dla tego ja na moją wędzarnie zrobiłem futerko z materiału modelarskiego, czyli styroduru ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Tak to wyszło: P1040005 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tak szybko uwędzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wcale nie szybko. 5 dni peklowania, 4h wędzenia olchą w 55C. Efekt jak poniżej: DSCN8635 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Alle zagrycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Patrząc na uchwyt to przypalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wcale nie szybko. 5 dni peklowania, 4h wędzenia olchą w 55C. Efekt jak poniżej: DSCN8635 by TeBeWAW, on Flickr Czegoś mi na tym "stole" brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Czegoś mi na tym "stole" brakuje juz pewnie dawno wypite na poczet dobrego wędzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi