robertus Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Boszszsz, ale się zrobiłem głodny.
Xeo Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Mi od dawna chodzi po głowie wędzarnia. Jednakże poszedłem o krok dalej i w przyszłym roku stawiam grillo-wędzarnie z możliwością wędzenia na zimno ???? Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
leszek-bart Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Jak długo wędzicie szynki i w jakich temperaturach . W sobotę będę wędzić to może coś zmienię . Z góry dzięki za wszelkie sugestie . PS. A polędwiczki ( nie polędwice ) to jak ?
madrian Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 A tak z ciekawości, wędził ktoś z was słoninkę? Jakiś czas temu zamarynowałem sobie cały słoiczek w soli. Leżała w lodówce kilka tygodni, ale o dziwo nie tylko dała się zjeść, ale nawet szybko poszła. Niezła pod wódeczkę.
tomasz.smolarek Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Jestem bliski kupienia wędzarni: http://www.sklep.xn--wdzarnia-neb.pl/?51,universal-0-8-m-ocynkowana Ciekawe co z Tomkiem. Wędzi cały czas?
WRC Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Mój tato wedzi zawsze słoninkę jest pycha :-) choć inne wyroby też:-)
skraf Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Tomku, sąsiad jest w posiadaniu dokładnie tej samej wędzarni - wyroby z niej... chyba nie muszę pisać za dużo
tomasz.smolarek Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Tomku, sąsiad jest w posiadaniu dokładnie tej samej wędzarni - wyroby z niej... chyba nie muszę pisać za dużo Takie dobre, czy takie marne?
jerzyl Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Zajrzyj na forum http://www.wedlinydomowe.pl/ dużo ciekawych przepisów . Wędlinki naprawdę wychodzą suuuper
tomasz.smolarek Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Nie omieszkam Sent from my GT-S7530 using Tapatalk
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Dziś rozpocząłem sezon jesienny: sezonjesienny2014 by TeBeWAW, on Flickr P1040002 by TeBeWAW, on Flickr
idfx Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 aaaaj ... smaka robisz a ja w tym roku nawaliłem i od kilku lat pierwszy raz nic nie wędziłem będę w poniedziałek w PL to może się zmobilizuję, ale jak będzie za zimno to g... nie wędzenie
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Dla tego ja na moją wędzarnie zrobiłem futerko z materiału modelarskiego, czyli styroduru ;-)
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Tak to wyszło: P1040005 by TeBeWAW, on Flickr
tomasz.smolarek Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 tak szybko uwędzone?
TeBe Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Wcale nie szybko. 5 dni peklowania, 4h wędzenia olchą w 55C. Efekt jak poniżej: DSCN8635 by TeBeWAW, on Flickr
BRoman Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Patrząc na uchwyt to przypalony
idfx Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Wcale nie szybko. 5 dni peklowania, 4h wędzenia olchą w 55C. Efekt jak poniżej: DSCN8635 by TeBeWAW, on Flickr Czegoś mi na tym "stole" brakuje
mikrus193 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Czegoś mi na tym "stole" brakuje juz pewnie dawno wypite na poczet dobrego wędzenia
Rekomendowane odpowiedzi