Patryk Sokol Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Nope, sprawdzone. Zamówilem sobie 20RS po prostu
Jerzy Markiton Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Będzie w pobliżu startu. Miałem identycznie kilka lat termu. Dzieciak podniósł i schował w domu. Ale koledzy go zakapowali i odzyskałem. Znaleźnego nie dostał bo się wypierał... - Jurek
TomTech Opublikowano Środa o 01:41 Opublikowano Środa o 01:41 Jak masz dużo złomu modelarskiego to chętnie przyjmę bawi mnie naprawa takich rzeczy. Uczę się przy tym. Pozdrawiam szczęśliwego nowego roku spełnienia marzeń.
Patryk Sokol Opublikowano Środa o 12:32 Opublikowano Środa o 12:32 10 godzin temu, TomTech napisał: Jak masz dużo złomu modelarskiego to chętnie przyjmę bawi mnie naprawa takich rzeczy. Uczę się przy tym. Pozdrawiam szczęśliwego nowego roku spełnienia marzeń. Pewnie - jest Twój Ale musiz go sobie znaleźć 1 1
RobRoy Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu To pewnie daleko od Ciebie, ale mogłeś poprosić i posłać kogoś znajomego na pierwszy zakręt. Pomyszkował by w okolicy i popytał. Z reguły tam spadają. Znalazłem kiedyś wypchany portfel - z dokumentami - pewnej pani która wybrała się na ciucho -zakupy. Szkoda że nie widziałem jej miny jak się zorientowała ... ;-). Do dziś nie wiem czy jej dzieci kasę oddały ...
Rekomendowane odpowiedzi